Sluiten

Daphna Laurens // DECK BED & PLANK

Voor ‘Transitions II’ toonde ontwerpduo Daphna Laurens diverse niet voor de hand liggende mogelijkheden met Forbo Desktop uit onze collectie. Met het nieuwe meubelconcept gaat de samenwerking met deze toonaangevende designers nog een stapje verder door de ontwerpen ook daadwerkelijk bereikbaar te maken voor een groot publiek. Dat is ook precies wat deze ontwerpopdracht in de ogen van Daphna Laurens aanzienlijk anders maakt. Waar ‘Transitions II’ bijna letterlijk geen kaders kent, zijn er ditmaal duidelijke richtlijnen en grenzen waarbinnen de designers hun creatieve vermogen hebben gebruikt om tot een prachtig meubelontwerp te komen.

PLANK

“Voor het nieuwe Baars & Bloemhoff meubelconcept hebben wij een palet aan materialen, kleuren en texturen samengesteld, waarin de meubels verkrijgbaar zijn. De meubels zijn stuk voor stuk bijzondere alledaagse objecten. Een serie kasten waarbij wij hebben gespeeld met de plaatsing van panelen, uitgevoerd met aan de buitenzijde prachtige HPL structuren van Abet Laminati, FENIX NTM en NTA, en op technisch niveau mooie verbindingstechnieken."

DECK BED

"Maar ook een modulair bed, gemaakt van berken multiplex in combinatie met Finsa Nude HPL; een leerachtige textuur met zachte, natuurlijke look. De alledaagse producten zullen voor velen bereikbaar zijn. Voor iedere gebruiker willen we de magische combinatie van hoogwaardig design, kwaliteit en betaalbaarheid bereiken. We hopen dat deze meubels binnenkort hun weg vinden naar vele huishoudens in Nederland.”Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen