Sluiten

LUXE APPARTEMENT MET WARME ITALIAANSE ACCENTEN

De houtpatronen van de Italiaanse fineerspecialist Alpi geven deze ruime woning een bijzondere special touch. De met de hand ingelegde elementen uit de Alpilignum collectie, door Willuks Interieurprojecten, komen op diverse plekken in dit ruime appartement terug en geven een warm accent mee. De ontwerper Boudewijn Slings heeft de houtfineren prachtig gecombineerd met de bruintinten van Arpa Fenix NTM, de 0717 Castoro Ottawa.

EEN AANGENAME SOFT TOUCH

Typerend voor Arpa FENIX zijn de ultramatte finish en een aangename soft touch. Ondanks het extreem matte oppervlak, heeft het materiaal zelf herstellende, waterafstotende, hittebestendige en krasbestendige eigenschappen. Dit maakt FENIX NTM een robuust materiaal met een lange levensduur, ideaal voor in een keuken dus!

EEN CREATIEVE COLLECTIE MET INKT GEINJECTEERDE HOUTFINEREN

ALPIlignum is een creatieve collectie met inkt geïnjecteerde houtfineren. Vanuit de duurzame houtsoorten Populieren en Ayous is er een rijke collectie vervaardigd. Van ge-update klassiekers tot aan nieuwe patronen die niet in de natuur te vinden zijn.Door het unieke productieproces kennen de ALPIlignum houtfineren geen onregelmatigheden, maar worden ze ook voorzien van bijzondere effecten. Zo combineren de ontwerpen van Piero Lissoni balans en elegant design met technisch vakmanschap. Natuurlijke patronen en grafische vormen en lijnen tekenen de collectie. Daarnaast bestaat ALPIlignum uit houtfineren met textielinvloeden, zoals de krijtstreep en visgraat. Maar ook meer neutrale houtpatronen zijn vertegenwoordigd in een nieuw jasje.De collectie van 26 bijzondere houtfineren is samengesteld uit het diverse designer – en houtassortiment van ALPI. Alle decoren kunnen wij verwerken op een drager naar keuze. Een aantal van deze houtfineren zijn ook als HPL verkrijgbaar binnen onze ALPIkord collectie.

Specificaties

Ontwerp Boudewijn Slings
Realisatie Willuks Interieurprojecten
Fotografie Ronald Smits
Materialen Arpa Fenix & Alpilignum

Gerelateerde projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen