Coming soon: Broeinest Academy Utrecht

Het is nog maar een paar weken geleden dat we proostten op de opening van Broeinest ADAM en inmiddels kunnen we aankondigen dat het daar niet bij blijft! Begin volgend jaar opent in Utrecht namelijk een heuse Broeinest Academy in de imposante werkspoorfabriek. Ons nieuwe Broeinest concept belooft hét kenniscentrum voor huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de interieur- en meubelbranche te worden op het gebied van (plaat)bewerkingen, software, duurzaam bouwen en ‘operational excellene’. Doel is om makers, ontwerpers, architecten en studenten te voorzien van actuele praktische kennis en het juiste advies om samen nog mooiere en duurzamere interieurs te creëren.

Foto Werkspoorfabriek // Stijnstijl Fotografie via Zecc Architecten



Tien jaar geleden startten wij ons HI-MACS trainingscentrum in Nieuwegein en sindsdien worden jaarlijks honderden makers voorzien van (verwerkings)advies en materiaaltraining. Daarnaast werken we al jaren intensief samen met de vakmensen van de toekomst. Dit resulteerde in vruchtbare samenwerkingen met vakscholen zoals het Hout en Meubileringscollege, CIBAP, TU Delft en vele andere opleidingsinstituten. Broeinest Academy is dus een logische vervolgstap om makers en andere interieurprofessionals een nog gevarieerder programma aan te bieden. Van praktische workshops en trainingen tot aan boeiende lezingen en events.




Klinkt dit als muziek in jouw oren en weet jij alles van materialen en hun verwerking en breng je jouw kennis graag over op anderen? Dan word jij misschien wel het gezicht van de Broeinest Academy. Voor deze nog te openen locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een ‘Broeinest Academy Trainer’. Dus wacht niet langer en reageer direct!

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?