Sluiten

Totaalpakket Solid Surface gepresenteerd tijdens MaterialDistrict

Welke materialen zorgen dat een gebouw ‘gezond’ is? Welke grondstoffen worden gebruikt voor bioplastics en zullen onze producten 3D gaan printen? MaterialDistrict Rotterdam (voorheen Material Xperience) is de enige materialenbeurs ter wereld en tijdens de 14e editie waren er op 9.000 m2 ruim 150 deelnemers te bezoeken. Bekijk hieronder de terugblik video van onze presentie van ons Entree Meubel voor in Broeinest Utrecht en onze uitgebreidde Solid Surface Collectie.

Dé Solid Surface Specialist

Als marktleider in Solid Surface breidt Baars & Bloemhoff haar assortiment nog verder uit met de bekende merken Avonite en GetaCore. Hiermee ontstaat een totaalpakket waarmee je voor elk project de perfecte afmeting, dikte en kleur in huis hebt. Zo leveren wij nu meer dan 250 Solid Surface decoren waarvan 10 zelfs in een 1 op 1 kleurkoppeling in HPL en melamine.

Ook custom kleuren en afmetingen zijn nu eenvoudig te realiseren. Daarnaast hebben wij uiteraard ook een nog een zeer uitgebreid Solid Surface bakken en baden assortiment. Alle ingrediënten dus voor ongekende ontwerp mogelijkheden met dit unieke materiaal.

De voordelen op een rijtje:
- Nagenoeg naadloos te verlijmen
- Zeer hygiënisch door het gesloten porie loze oppervlak
- Driedimensionale ontwerpmogelijkheden met Avonite
- Batch verschillen voor het oog niet zichtbaar
- Basis ingrediënt is acryl
- 15 jaar garantie

UPDATE BEMONSTERING

Heb je ons gemist op MaterialDistrict maar ben je wel benieuwd naar de nieuwe decoren van ons Solid Surface programma? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, we komen graag langs met de nieuwe Solid Surface koffers!
Neem contact op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen