Sluiten

Making Of Entree Meubel bij Technoplanning

Tijdens MaterialDistrict 2019 tonen wij de eerste helft van het entree meubel voor in Broeinest Academy in Utrecht. Neem een kijkje in het 'making of' proces bij Technoplanning Interieur Ontwikkelaars van dit technisch hoogstaande meubel.

Voor dit meubel hebben we gebruik gemaakt een van onze laatste toevoegen aan ons assortiment; het Solid Surface materiaal Avonite. 
Als marktleider in Solid Surface breidt Baars & Bloemhoff haar assortiment nog verder uit met de bekende merken Avonite en Getacore. Hiermee ontstaat samen een totaalpakket waarmee je voor elk project de perfecte afmeting, dikte en kleur in huis hebt. Zo leveren wij nu meer dan 250 Solid Surface decoren waarvan 10 zelfs in een 1 op 1 kleurkoppeling in HPL en melamine.Solid Surface is thermisch vervormbaar en naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige driedimensionale en organische vormen te creëren. Door de gesloten porie is het materiaal eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch.

Presentatie MaterialDistrict 2019

Tijdens MaterialDistrict tonen wij de eerste helft van dit prachtige meubel. Wil je deze ook komen bekijken, samen met ons nieuwe Solid Surface programma? Bestel dan snel jouw gratis entree ticket via onderstaande button en dan zien we elkaar in Ahoy Rotterdam!Gratis entree MaterialDistrict

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen