Sluiten

Baars & Bloemhoff opent eerste vestiging in de metaverse

Na alle online features die we inmiddels al hebben gelanceerd, (de BestelApp, Track & Trace, realtime voorraadstatus) zetten we vanaf vandaag de volgende stap in digitalisering. En dat is niet zomaar een stap. Met trots presenteren wij: onze éérste virtuele Baars & Bloemhoff vestiging in de Metaverse! Binnenkort kun je in de vestiging terecht voor de coolste, mooiste en meest innovatieve digitale materialen om in de virtuele wereld de tofste projecten te realiseren.  

Na grote bedrijven als Facebook en Heineken springen wij als volgende op de Metaverse-trein. Zet je VR-bril op en start jouw virtuele tour in de Baars & Bloemhoff vestiging. Ontdek de meest uiteenlopende samples, platen op ultra groot formaat, maak een ritje met een van onze chauffeurs in onze supersonische Baars & Bloemhoff mobiel en maak kennis met de verschillende avatars. Onder het genot van een digitaal kopje koffie nemen we je dan graag mee in een tour! Wil je alvast kennis maken met een van onze accountmanagers? Ga dan hieronder het gesprek aan met onze chatbot Sarah.  
 
Natuurlijk biedt deze Baars & Bloemhoff vestiging uitgebreide services. De virtuele vestiging biedt de volgende mogelijkheden: 

  • Sky is the limit qua materialen 
  • Koop de materialen met de B&Bitcoin  
  • Transformeer je maatwerk project tot NFT 
  • Onbeperkte voorraad 
  • Snellere levertijd dan ooit, de materialen zijn direct beschikbaar na aankoop 
  • De voorraad is onbeperkt schaalbaar 
  • We zijn 24/7 bereikbaar 
  • Werk dag (en nacht) aan jouw interieur projecten 


Het enige wat mist is een 3D-printer om de digitale materialen naar de echte wereld te transformeren. Of je rijdt even naar één van de 
Broeinest vestigingen om daar je plaatmateriaal te scoren, wel zo makkelijk.  


Ga nu al aan de slag met deze online diensten

Maar totdat we onze metaverse vestging hebben geopend, kan je wél alvast gebruik maken van deze online diensten waarmee we het bestellen van jouw plaatmaterialen nóg gemakkelijker maken!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen