Het gemak van online bestellen

Onze website baars-bloemhoff.nl is continu in ontwikkeling. Online materialen bestellen is met onze nieuwe functies handiger dan ooit. Zo zie je op onze website vanaf nu ‘realtime’ de voorraadhoogte van onze producten en hoe laat we de materialen bij je afleveren. Ook heb je altijd je persoonlijke prijzen bij de hand en een project calculeer je razendsnel met de functie ‘bestellijsten’.

Benieuwd hoe collega interieurbouwers onze webshop ervaren? BEMA Interieurbouw, Meijer Maatinterieurs, Intri BV en Dexter Interieur leggen in bovenstaande video zelf uit waarom zij bij ons online hun plaatmaterialen bestellen.

Starten met online bestellen

Wil jij ook de voordelen van online bestellen ervaren? Neem dan contact op met je vestiging of klik hier om een webaccount aan te maken!

SPAAR NU PUNTEN OVER AL JOUW ONLINE BESTELLINGEN!

Bestel jij (al) online? Dan krijg je als deelnemer aan het Spaarplan voor elke € 100,- die je in onze webshop besteedt één gratis spaarpunt. Met deze spaarpunten kies je zelf het cadeau van jouw dromen in onze uitgebreide cadeaushop. Van een Festool bovenfrees tot XL-voetbaltafel, je kunt het zo gek niet bedenken.

Het Spaarplan 2020 duurt van 1 oktober t/m 31 december 2020. Log in via de 'Mijn Account' omgeving, schrijf je in en ontdek alle cadeaus in onze online cadeaushop!

Schrijf je direct in en spaar automatisch mee!
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen