Sluiten

Met dit interieur wil iedereen naar de ortho

Een bezoek aan de orthodontist is niet iets waar de meeste mensen om staan te springen, maar het prachtige interieur van de praktijk van Dr. Khaled Sadik is zeker een bezoek waard. In opdracht van Bone Solid wist BeenDesign een aangename omgeving te creëren waar iedereen zich gelijk op zijn gemak voelt.

Vrolijke binnenkomer

Het begint allemaal al bij de entree. De ontvangstruimte heeft een kleurrijke touch gekregen. Met de felle kleuraccenten wordt een kille praktijkuitstraling bestreden. Vooral het warme oranje en de houten vloer creëren een welkom gevoel, een warmte die door het contrastrijke blauw wordt versterkt. Daarnaast dragen de ronde vormen van het zitmeubilair bij aan de prettige, speelse setting.

In de rest van het interieur is de neutrale basis van wit, antraciet en donker hout doorgevoerd. Het vele wit geeft het geheel een luxueuze en open feeling. Zo ook vanuit de receptie, waar er overzicht over de volledige praktijk is.Hygiënisch HI-MACS

De behandelkamers en sterilisatieruimte hebben een al even moderne look gekregen door het welgekozen materialenpalet. Naast hout en matglas is hier het Solid Surface materiaal HI-MACS toegepast. De werkbladen en opstanden in de behandelkamers, sterilisatieruimte en bij de tandreiniging zijn allemaal voorzien van het frisse S28 Alpine White decor.Dé reden om voor HI-MACS te kiezen was hygiëne, want de materialen moesten het maximaal haalbare op dit gebied waarborgen. En dat is precies wat HI-MACS doet. Door de gesloten poriën is het een hygiënisch en goed schoon te houden materiaal. Daarbij is HI-MACS ook naadloos te verlijmen. Door de spoelbakken naadloos in te lijmen en de signalering naadloos aan te brengen in de werkbladen, is het hygiëne to the max in deze praktijk. De toepassing van techniek maakt het schone beleid helemaal af. Elektronisch bedienbare kranen, contactloos bedienbare afvalemmers en in de spatranden geïntegreerde wandcontactdozen maken hygiënisch te werk gaan een stuk eenvoudiger.

Specificaties

Opdrachtgever Ortho Assumburg
Interieurarchitect Bone Solid
Realisatie Been Design
Fotografie Ronald Smits
Materiaal HI-MACS

Gebruikte Materialen

Gerelateerde projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen