Sluiten

Grafische identiteit voor kantoortuin Linkit

Inspiratie opdoen of de hersens laten kraken in de ‘Brainbox’, of ontspannen in de ‘Playroom’, zo ziet een werkdag bij IT onderneming Linkit er tegenwoordig uit. Het oude kantoor heeft een complete metamorfose gehad en past nu in de categorie ‘Het Nieuwe Werken’. De kantoortuin bestaat uit één grote, open ruimte waar diverse afdelingen samensmelten tot een werklandschap. VOID interieurarchitectuur heeft de ruimte ingericht naar de behoeften van de werknemer, inclusief de – niet meer weg te denken - flexwerkplekken.

Bont palet van kleuren en lijnen

Uitgesproken kleurgebruik en een spel van geometrische vormen en lijnen sieren het kersverse kantoorpand. De grafische identiteit van het bedrijf vormde namelijk het uitgangspunt voor het interieurontwerp. Door de intense kleuren en de diverse zithoeken heerst er een informele sfeer. Niet alleen het kleurgebruik is uiteenlopend, ook de materialisatie. Van strak matzwart HPL uit de Duropal Xtreme collectie tot aan ColorVlok White Loft uit ons eigen assortiment.


Contrastrijke materialisatie

Beide materialen zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Een perfecte uitkomst voor de kantoortuin dus. Zo staat de Duropal collectie bekend om innovatieve verbeteringen van de materiaaleigenschappen. Het hier toegepaste HPL is krasbestendig en laat geen vingerafdrukken achter. Strak matzwart blijft er dus de hele dag onwijs strak uitzien. Het ruige witte materiaal ColorVlok wordt gekenmerkt door haar diversiteit en robuuste, pure look & feel. Hoewel het materiaal enigszins ruig aandoet, is het tot in de puntjes afgewerkt met een hoogwaardige lak. Ook kent ColorVlok geen zwakke plekken of scheuren. Deze kantoortuin gaat dus een rooskleurige toekomst tegemoet.

Project specificaties

Opdrachtgever Linkit BV
Ontwerp VOID Interieurarchitectuur
Realistatie Cerius Projects B.V.
Fotografie Stijn Poelstra
Materiaal Duropal & ColorVlok

Andere projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen