Sluiten

Rauw comfort bij Citigate First Financial

Een wereld van contrasten, dat is het nieuwe kantoorinterieur van Citigate First Financial. De grove, industriële basis is verrijkt met een hoogwaardig afgewerkt interieur, gerealiseerd door Steegaa Interior. Voor het interieurontwerp stelde VOID interieurarchitectuur een gevarieerd materialenpalet samen. De rauwe architectuur tegenover de zachte vloerbedekking, en glanzend akoestisch textiel naast matte wanden. Alle materialen hebben dezelfde donkere tinten, met enkele, fris witte accenten. Hierdoor ontstaat er een spannend geheel van texturen. 

MAATWERK IN MULTIFUNCTIONEEL DESIGN

Rondom de ruimte is een doorlopende, maatwerk kastenwand ontworpen. Een multifunctioneel design, dat fungeert als werkplek en archief tot aan garderobe en ontvangstbalie. Voor de donkere kastenwand is Color MDF Zwart toegepast. Daarentegen hebben de werkplekken juist een warme, houten look gekregen. 

INDUSTRIEEL KARAKTER MET VIROC

De materiaalkeuze onderstreept het industriële karakter, met een zacht, comfortabel randje. Zo ook het keukenblok en de wanden, die bekleed zijn met onze cementvezelplaat Viroc grijs. Viroc bestaat uit naaldhoutvezels en cement. Door de toevoeging van kleurpigment krijgt het materiaal zijn unieke, betonachtige uitstraling. Door deze samenstelling combineert Viroc de flexibiliteit van hout met de sterkte van cement. Niet gekunsteld en echtheid in optima forma, prachtig in de rauwe architectuur van dit kantoor!Project Specificaties

Opdrachtgever Citigate First Financial & Cerius Projects B.V.
Ontwerp VOID Interieurarchitectuur
Realisatie Steegaa Interior
Fotografie Stijn Poelstra
Materiaal Viroc & Color MDF

Toegepaste materialen

Gerelateerde Projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen