Sluiten

Verlichte visgraatwand in The Red Apple

Wanneer je door de binnenstad van Breda loopt, kan het opvallende ontwerp van restaurant The Red Apple je niet ontgaan. Met een aantal echte eyecatchers is het interieur, ontworpen door Art 2 Go Interieurprojecten, een imposante ambiance geworden.

Rijk materialenpalet

De ruimte is zo ontworpen dat het de juiste setting voor iedere restaurantbezoeker creëert, van zakenpartners tot hele families. Iedereen voelt zich direct thuis door de neutrale kleuren en het warme materiaalpalet, waarmee een luxe, moderne sfeer is neergezet. Het rijke palet bestaat onder meer uit staal, spiegels, mozaïek, zacht textiel en hout. Vooral voor die laatste is een hele bijzondere rol weggelegd in dit interieur. Te beginnen bij de entree, waar planken van verbrand hout het plafond sieren en een intieme sfeer creëren.
Nieuwe klassiekers met Finsa Studio Collectie

Naast onalledaagse materialen zijn klassieke elementen op een vernieuwende manier toegepast. De echte eyecatcher in die categorie is de visgraatwand. Waar het motief eerder voor vloeren werd gebruikt, vormt de visgraat hier een bijzondere wand met geïntegreerde verlichtingselementen. Het 3D-effect wordt door de speelse verlichting versterkt.

De panelen van de visgraatwand zijn uitgevoerd in eikenhout. Het warme decor Roble Niagara uit onze Studio Collectie van Finsa, om precies te zijn. Het melamine decor kenmerkt zich door zijn diepe structuur met veel reliëf. De Studio Collectie wordt ook geroemd om de innovatieve en onderscheidende houtdecoren. De materialen doen aan als echt hout, maar ook over de praktische eigenschappen is nagedacht. Zo zijn de melamine decoren voorzien van een antibacteriële toplaag en zijn ze verkrijgbaar op de ultrasterke Superpan drager. Aan ieder detail binnen de Studio Collectie is aandacht besteed, net zoals aan ieder detail van het Red Apple interieur.

Project Specificaties

Opdrachtgever The Red Apple
Ontwerp Art2Go Interieurprojecten
Realisatie Art2Go Interieurprojecten
Fotografie Dion de Bakker
Materiaal Finsa Studio Collectie

Gebruikte Materialen

Gerelateerde projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen