Sluiten

Smullen! Het interieur van Patisserie Leek is een ware delicatesse

Met een ster als enige patisserie in Nederland, is Patisserie Leek een smaakvol praline paradijs voor echte fijnproevers. Na een complete verbouwing doet ook het interieur niet onder voor deze heerlijke creaties. Het eersteklas design van Bert Beijersbergen en de verfijnde afwerking door Bone Solid zijn meer dan een ster waard. 

Kersenhout, visgraat en pralines: the perfect match

Het nieuwe interieur ademt de exclusiviteit van zoete delicatessen. Hoewel het interieur een luxe uitstraling heeft, is de sfeer tegelijkertijd warm en aangenaam. Door de combinatie van het donkere kersenhout in visgraatmotief op de vloer, de zwart-witfoto’s aan de wand, klassieke stoelen en het witte meubel, krijgt het interieur een fris en stijlvol karakter. De decoratie is minimaal en dat is wat dit design siert. Met enkele eyecatchers als de fotowand en de enorme bloemenvaas krijgt het interieur de juiste allure en finishing touch. Daarnaast creëren het eenduidige kleur- en materiaalgebruik een rustig geheel. Kijk maar eens hoe goed het kersenhout matcht met de warme kleuren van de pralines. Dat het interieurdesign tot in de puntjes verzorgd is, zie je ook goed terug in alle details en het maatwerk meubilair. 

Slim design met smetteloos wit HI-MACS

Tegen de smetteloos witte achtergrond van de balie en vitrine komen de zoete creaties nog beter tot hun recht. Voor het maken van dit custom-made meubel is ons Solid Surface materiaal HI-MACS S28 Alpine White toegepast. Een materiaal dat er spectaculair uitziet, eindeloze vormflexibiliteit biedt en ook nog eens hygiënisch is door het gesloten oppervlak.Vooral voor het verwerken van de verkoopdisplay is de grote vormflexibiliteit van HI-MACS zeer slim toegepast. In een vloeiende lijn gaat de balie over in de verkoopdisplay, die perfect geïntegreerd is in het meubel. Het materiaal kan met een eenvoudig procedé verhit en driedimensionaal thermoplastisch vervormd worden. Zo maakt HI-MACS een strakke afwerking en naadloos design in alle vormen mogelijk. Door de vlakverdeling in de achterwand worden de diepte en presentatie in de vitrine nog eens versterkt. Technologie, slim en smaakvol design smelten prachtig samen in dit interieur.

Specificaties

Opdrachtgever Patisserie Leek
Ontwerp Bert Beijersbergen
Realisatie Bone Solid
Fotografie Ronald Smits
Materiaal HI-MACS

Toegepaste materialen

Gerelateerde projecten

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen