Week 49 | Formule 1 reis Oostenrijk

We zijn aangekomen bij de hoofdprijs van het Spaarplan 2019: een volledig verzorgde reis naar de Grand Prix van Oostenrijk in 2020! Vlieg met 2 personen naar de Grand Prix en beleef het race weekend inclusief 2 overnachtingen. Je ervaart dus de kwalificatie op zaterdag en de race zelf op de zondag.

BEKIJK HIER DE VERLOTING

Bekijk snel de onderstaande video om te zien wie de strijd aangaat tegen zijn of haar rivaal op een miniatuur racebaan in Broeinest UTR. Dan zal duidelijk worden wie er met de hoofdprijs naar huis zal gaan! Onze trainer van Broeinest UTR, Anthony, verzorgt deze keer de verloting:

DE REIS VAN START TOT FINISH

Wat betekent zo'n reis naar Oostenrijk precies? Je leest het hieronder.

Zaterdag 4 juli 2020

De reis gaat beginnen! Je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol naar Wenen waar je reisbegeleiding op het vliegveld op je staat te wachten! Je wordt per transfer naar de Red Bull Ring gebracht, waar je de kwalificatie mee gaat maken. Na afloop van de kwalificatie vertrekt je met de transfer naar je hotel in Graz. Hier kan je de rest van de avond vrij besteden. Onze tip: bekijk de middeleeuwse binnenstad! Deze staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en is een wandeling zeker waard.Zondag 5 juli 2020

Vandaag is het de grote dag: de Grand Prix van Oostenrijk! Zal het net zo’n succes worden als vorig jaar, met Max die de race wint? Voor je hierachter zult komen geniet je eerst nog even in alle rust van je ontbijtje. Daarna vertrekken we, per transfer, naar de Red Bull Ring. Je geniet eerst van de supportraces, waarna je getuige bent van de Grand Prix van Oostenrijk! Na afloop van de race brengen wij je weer terug naar het hotel. Geniet nog even na van de race met een lekker Oostenrijks biertje!

Maandag 6 juli 2020

Je reis is helaas alweer ten einde gekomen en wordt je per transfer naar het vliegveld van Wenen gebracht om vervolgens terug te vliegen naar Amsterdam Schiphol. We hopen dat je dan terug kijkt op een fantastisch weekend!Lees hier meer over het Spaarplan en alle voorwaarden.
Meer over het SpaarplanVERDIEN WEER EXTRA SPAARPUNTEN!

Wil jij nog sneller punten sparen voor de mooiste cadeaus? Bestel dan de materialen uit de onderstaande categorieën en verdien snel, veel extra punten! De actie geldt enkel voor online aankopen: bij elke 5e plaat ontvang je maar liefst 5 extra spaarpunten bovenop de punten die je krijgt over het normale orderbedrag excl. BTW.> Bekijk collectie


> Bekijk collectie


> Bekijk collectie


> Bekijk collectie

De actie geldt bij online bestellingen van 2 t/m 13 december 2019.
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?