Sluiten

Even helemaal weg

Deze vakantievilla in Loosdrecht werd door Focus Sueters volledig ingericht met de mooiste materialen. Contrasterend zwart-wit in de keuken, afgewisseld met warme houtsoorten in de woon- en badkamer. De master bedroom verrast je met subtiel blauwtinten en een prachtige ensuite met speelse elementen. Over het algemeen hebben strak gefreesde grepen, soepele lijnen en verborgen verstekken de overhand. Perfectie in maatwerk.

Kitchen with a view

Even helemaal weg zonder een heerlijk diner? Wat ons betreft niet. De keuken in deze prachtige vakantievilla is uitgerust met moderne apparatuur om de heerlijkste gerechten te koken. In de wijnkast vind je vast een bijpassend aperitief en tijdens het kokkerellen kijk je uit op de Loosdrechste Plassen.

Perfect een-tweetje tussen Shinnoki Raven Oak & HIMACS Chic Concrete

De fronten van de keukenkast zijn uitgevoerd in Shinokki Raven Oak op een door en door zwarte MDF, evenals de fronten van de schuine kast in de doorgang. Een perfect een-tweetje met het HIMACS Chic Concrete M551 van het keukeneiland en de nis voorzien van kookplaat met verdekte afzuigkap. De open lattenstructuur van het plafond haalt buiten naar binnen en komt terug onder het eiland van HIMACS.Geweldige noten wandkast

Neem na het diner plaats op de designbank met je favoriete serie of verdwijn in de rustige tekening van de Shinnoki Frozen Walnut fronten van de TV kast. Door het push to open systeem loopt de warme tekening van het notenhout door over de voorzijde van de kast. Alle fronten zijn gemaakt in verstek. De massieve uitstraling krijgen ze door een afwerking met Shinnoki fineerband in dezelfde houtsoort. Om het geheel perfect af te maken is de corpus opgebouwd in populair vulkaanzwart gemelamineerd Thermopal uit de Pfleiderer DST serie. De SD structuur zorgt voor een subtiel mat-glans effect.

Prinsheerlijk ontwaken

In de master bedroom worden matzwarte shutters gecombineerd met een softblauwe bedombouw. De achterwand is voorzien van koningsblauwe bloemen, als dat niet zorgt voor een prinsheerlijke nacht?Master badkamer ensuite

Uitgeslapen start je de dag fris in de ensuite badkamer, pal aan de master bedroom. De warme tint van Querkus naturel Adagio komt hier helemaal tot zijn recht. Aan opbergruimte geen gebrek, daar zorgt de wandkast met strak gefreesde deurgrepen voor. De wastafel, ook uitgevoerd in Querkus naturel Adadio is voorzien van greeploze lades met perfecte verstekken. Speelse spiegels en dito waskommen zorgen voor een extra dimensie in deze ruimte.

Finishing touch van HIMACS Alpine white

De tweede en tijdloze badkamer van deze luxueze vakantievilla is voorzien van een HIMACS Alpine White S028 badmeubel met een corpus van Thermopal W10410 Wit dekkend SD. Deze badkamer heeft dezelfde finishing touch als de ensuite variant met zijn ovale spiegels, zwarte kranen en mat witte wandlampen.Binnenkijken bij Focus Sueters

De volledige interieurinrichting werd gemaakt door Focus Sueters interieurbouw. Volgens onze archiefstukken de allereerste klant van Baars & Bloemhoff. In het kader van het jubileumjaar 2022 keken we binnen bij Focus Sueters, kijk je mee?

Binnenkijken bij Focus Sueters

Specificaties

Realisatie interieur Focus Sueters
Toegepaste materialen HIMACS, Shinnoki, Querkus, Duropal, Thermopal
Fotografie Wouter van der Sar
Tekst Teksten van Eef

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen