Vacature // Verkoper Binnendienst Rotterdam

Wij zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. Met ruim 40 jaar ervaring staan we vooraan in de ontwikkelingen binnen onze branche, wij volgen niet maar leiden!

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie materialen, (interieur)architectuur en design. Met onze unieke materialen en ons maatwerkadvies, dragen wij eraan bij dat jij lekker kunt ontspannen in dat nieuwe tof ingerichte barretje in de stad of dat jij je helemaal Zen voelt in de met aandacht ingerichte wachtkamer van het ziekenhuis. Waarom? Omdat wij enthousiast worden van een mooi ingerichte ruimte die wel degelijk invloed heeft op hoe jij je als gebruiker voelt.

Samen met de interieurarchitect en de interieurbouwer maken we de wereld dagelijks een beetje mooier! Om dat nog beter te kunnen doen, zijn wij in Rotterdam op zoek naar een: Verkoper Binnendienst.Als Verkoper Binnendienst heb je affiniteit met interieurdesign en je bent een kei in verkopen. Je bent in staat te communiceren met zowel de interieurarchitect als de interieurbouwer, je weet de wijze van communiceren aan te passen aan je gesprekspartner.

In deze dynamische functie ben je breed verantwoordelijk voor klanten verspreid over alle rayons. Met assertieve en enthousiaste acquisitie zorg jij er voor dat je altijd genoeg klanten in je beheer hebt. Je werkt dus niet alleen met allerlei collega’s maar ook een ontzettend uiteenlopende klantengroep. Het doel van de functie is dan ook; Service- en productgericht verkopen van het offline en online assortiment van Baars & Bloemhoff aan klanten om hen succesvoller te maken bij hun opdrachten. Het is aan jou de taak om met deze klanten een relatie op te bouwen, de behoefte van de klant zo goed mogelijk in te vullen en deze op te volgen en te converteren naar orders. Naast het klantencontact ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve processen, zoals bijvoorbeeld de order invoer in de webshop en het offerte traject.

Bij Baars & Bloemhoff vind je collega’s die open staan voor nieuwe ideeën, die actief meedenken met vooral de interieurbouwer en soms ook de interieurarchitect. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen help jij onze klanten succesvoller te maken. Je werkt nauw samen in een zeer enthousiast team binnen- en buitendienst, samen behartig je de belangen van de klanten in je rayon. Het is een zelfstandige functie met genoeg ruimte voor eigen initiatief, jouw energie en inzet bepaald je succes.Wij zoeken:

- MBO+ niveau
- Aantoonbaar commerciële ervaring
- Affiniteit met interieurbouw en design in de zakelijke markt is een pré


Wat heeft Baars & Bloemhoff je te bieden?

We bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming, waar eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd worden. Interne en externe opleidingen kunnen daarbij horen. We bieden een passend salaris met groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast geworden? 

Stuur ons dan je motivatie en CV via ons portal.

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen