Vacature // Verkoper Binnendienst

VOOR DE LOCATIES: ROTTERDAM / UTRECHT / AMSTERDAM

 • Fulltime
 • Functie: Verkoper binnendienst
 • Salaris: 2400 – 2900 p/m obv. 40 uur


Over Baars & Bloemhoff

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een gedreven team collega’s, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.


Wat ons drijft

Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van woningen, winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en publieke ruimtes. We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.


Dit ga je doen

Als verkoper binnendienst heb je een adviserende, ondersteunende en bovenal service verlenende rol. Je beheert het kantoorrayon en bent verantwoordelijk voor de klanten die zich in hun kantoorrayon bevinden. Je beantwoordt met name vragen van klanten en legt soms ook zelf contact met klanten. Bovenal ben jij verantwoordelijk voor onze hoofdlijn. Jij bent de eerste stem van Baars & Bloemhoff en weet de klanten direct te helpen als je ze te woord staat. Zodra jij de telefoon oppakt, kan je veel vragen direct beantwoorden door je brede kennis. Vergt de vraag wat meer aandacht of specialistische kennis? Dan weet jij precies welke collega je hiervoor het beste kunt inschakelen. Bovendien weet je kansen te herkennen en benutten. Je beantwoordt niet alleen de vragen, maar weet ook wanneer je op een gesprek kan inspelen om de commerciële doelstellingen van de organisatie na te streven, immers ben je onderdeel van een gedreven salesteam. 


Dit ben jij

 • Een echte salestijger, je laat geen kans liggen;
 • Je bent vooral stressbestendig, en weet op ieder moment te schakelen of verschillende ballen in de lucht te houden;
 • Je kennis en service gaat diep; iedere klant help jij op de best mogelijke manier om er het meeste uit te halen.
 • Je gaat proactief te werk en bent leergierig;
 • Uiteraard ben je communicatief sterk, zowel richting de klanten als collega’s;
 • Zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem, we kunnen op je bouwen;

 

Jouw bagage

 • Minimaal MBO+ niveau in de richting van sales
 • Minstens 2 a 3 jaar aan commerciële werkervaring

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Wil je meer weten over ons bedrijf en of de baan bij je past? En hoe wij werken in tijden van Corona? Bel of whatsapp met Michael van Leeuwen via 0624203377 of mail hem via mleeuwen2@dsgdiensten.nl. Hij kan je haarfijn uitleggen wie wij zijn en wat wij doen.

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.

Solliciteer direct
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen