Sluiten

Vacature Tekstschrijver | Baars & Bloemhoff Utrecht

Stel je voor: jouw affectie met interieur wordt aangevuld met concrete kennis over materialen door hier teksten over te schrijven die interieurbouwers, interieurarchitecten én Google aanspreken. Denk aan pakkende productteksten of artikelen vol tips & tricks voor de verwerking en toepassing van materialen. Samen met ons marketingteam geef je een nieuwe invulling aan informatieve pagina’s op onze website en je helpt mee om onze online kennisbank verder uit te bouwen. Door jouw bijdrage weten wij onze leidende rol op E-Commerce vlak binnen onze branche verder te versterken.

 • Functie: Tekstschrijver
 • Standplaats: Utrecht
 • Uren per week: 32-40


Over Baars & Bloemhoff

Wij zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. Met ruim 40 jaar ervaring staan we vooraan in de ontwikkelingen binnen onze branche.

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie materialen, (interieur)architectuur en design. Met onze unieke materialen en ons maatwerkadvies, dragen wij eraan bij dat onze klanten hun projecten op een unieke manier invullen. Door jouw inzet worden bij ieder project de perfecte materialen gebruikt en kunnen zowel je klanten als de eindgebruikers zich tevreden noemen. Waarom? Omdat wij enthousiast worden van een mooi ingerichte ruimte en jij haarfijn aanvoelt welke producten en advies van Baars & Bloemhoff een klant nodig heeft om dat te creëren.


Waar je bij Baars & Bloemhoff over kunt schrijven 

Van informatieve productpagina tot aan catchy social media post, als tekstschrijver schrijf je voor de verschillende onlinekanalen van Baars & Bloemhoff. Artikelen die antwoord geven op veel gestelde vragen van interieurbouwers en architecten helpen bij hun materiaalkeuze. Teksten die inspireren tot nieuwe toepassingen of waarin je het proces van grondstof tot plaat in kaart brengt. Waar je ook over schrijft, inhoud en kwaliteit staan altijd voorop. 

Wat de samenstelling van je team is

Als Online Marketeer werk je nauw samen met ons E-Commerce en Marketingteam, dat rapporteert aan de Formule Manager van Baars & Bloemhoff. Dit team bestaat medewerkers met elk hun eigen specialisatie; van video en beeld tot aan tekst en projectmanagement. Zij helpen je om de nodige productinformatie te verzamelen en staan klaar bij al je vragen. Daarnaast zal je veel samenwerken met de afdeling Catagory Management en onze (internationale) leveranciers om productinformatie te verzamelen voor je content. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor ideeën. Weet jij ons te verrassen met een originele invalshoek voor een achtergrondartikel of catchy social media post? Kom maar op!


Wat je leuk vindt om te doen

Je vindt het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden van materialen en de toepassing hiervan te verkennen. Zo zet je technische informatie over materialen om in levendige teksten. Soms heb je aan een paar leestekens al genoeg. Zelfs in een kort social media bericht weet je op een toegankelijke manier verdieping aan te brengen. Daarbij kun je je helemaal inleven in de dagelijkse praktijk van interieurbouwers en interieurarchitecten. Ook houd je je graag bezig met onlineontwikkelingen, E-Commerce, CRO en SEO. 


Jouw competenties

 • Je werkt goed samen met collega’s met aandacht voor de klant, immers kunnen we de beste service aan onze klanten vooral samen leveren;
 • Door sterk zijn in plannen en organiseren en je flexibiliteit weet je met iedere situatie wel raad;
 • Door een combinatie van kwaliteitsgerichtheid en aandacht voor details weet je verschillende klanten van Baars & Bloemhoff met jouw teksten aan te spreken
 • Met je initiatiefrijke en creatieve houding kom je met nieuwe ideeën om Baars & Bloemhoff in tekst uit te beelden

 

Bagage

 • HBO-niveau
 • Kennis en inzicht van algemene marketinginstrumenten
 • Beheersing van Photoshop / Indesign / Illustrator is een pre
 • SEO-kennis is een (grote) pre

 

Zie jij het al helemaal voor je?

Met een klik op de blauwe knop hieronder kom je direct in het sollicitatieformulier. De sollicitatieprocedure loopt via DSG (de Stiho Groep) waar de Baars & Bloemhoff Formule onderdeel van uitmaakt. We kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!

Wil je eerst wat meer weten over de vacature, ons bedrijf, of hoe wij te werk gaan in tijden van Corona? Bel of app dan met Martijn Krol op 06-44055330. Hij vertelt je er graag alles over!

Reageer op deze vacature

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen