Sluiten

Teamleider Frontoffice Baars & Bloemhoff

Functieomschrijving

Als teamleider ben je de verantwoordelijke voor de organisatie richting alle klanten van Baars & Bloemhoff. Jij coördineert, begeleidt en instrueert het team, dat bestaat uit 4 Frontoffice medewerkers. De frontoffice is verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid en het eerste contact met de klant. Daarnaast helpen ze de klanten met de operationele vragen, de overige vaak technische vragen dienen uitgezet te worden bij de andere specialisaties

Jij bent nieuwsgierig en weet wat er speelt binnen Baars & Bloemhoff. Je zorgt voor heldere lijnen, eenduidige afspraken en werkt goed samen met collega’s binnen de gehele organisatie. Daarnaast motiveer en train jij jouw team. Jij krijgt volop de ruimte om er voor te zorgen dat jouw collega’s hun talenten en capaciteiten optimaal benutten. Op basis van data maak jij het individu beter, waardoor jouw team een winnend team wordt!

In een snel digitaliserende wereld weet jij dat als de klant belt, hij ook echt hulp nodig heeft. Jij zorgt er voor dat bereikbaarheid een USP is en blijft van Baars & Bloemhoff.

Wij zijn Baars & Bloemhoff

Werken bij Baars & Bloemhoff betekent werken bij een vooruitstrevende organisatie met de focus op de klantreis, digitaal, data-gedreven en duurzaamheid. We zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. We durven risico’s te nemen en zetten resultaatgerichte stappen om een nog duurzamer bedrijf te worden. We werken aan de ideale klantreis en zorgen dat onze klanten alle tools ter beschikking hebben om te doen wat ze het liefste doen: meubels maken. Jouw bijdrage hieraan is impactvol en geeft energie zodat we samen de branche blijven opschudden en onze koppositie versterken!

In de kern houd je je verder bezig met:

- Realisatie van een ultieme klantbeleving
- Het optimaliseren van eerstelijns klantcontact dat resulteert in maximale bereikbaarheid.
- Draagt zorg voor een sterke interne samenwerking met de verschillende afdelingen binnen B&B
- Geeft leiding, coacht en begeleidt medewerkers zowel groepsgericht als individueel.
- Draagt zorg voor het bewaken van de vooraf gestelde teamdoelstellingen.
- Je staat in nauw contact met andere managers in de organisatie voor een optimale samenwerking.
- Creëert een omgeving waarin medewerkers worden gestimuleerd om te leren en zich verder te ontwikkelen.

Functievereisten

Jij beschikt over:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Trackrecord van zeker 3 jaar als Teamlead Frontoffice bij een commerciële organisatie
- b2b omgeving is helemaal fantastisch
- Kennis van logistieke processen
- Je beheerst Nederlands uitstekend in woord en geschrift.
- Kennis van en ervaring met Excel en kennis van SLIM4 is een pré;
- Je bent sensitief maar toch assertief en weet verandering in het bedrijf te omarmen en stimuleren
- Communicatie en samenwerken is jouw kracht en je beseft je hoe verschillende stakeholders benaderd moeten worden
- Je bent gedreven en hebt een sterke mate van verantwoordelijkheidsgevoel
- Bent een echte teamplayer en weet jouw collega’s te motiveren

Aanbod

Baars & Bloemhoff is niet alleen een ambitieus en ondernemend bedrijf met sterke commerciële drive. Het bedrijf neemt ook maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van jaarlijkse bouwreizen naar ontwikkelingslanden, in samenwerking met Habitat for Humanity. Medewerkers krijgen ieder jaar de kans mee te gaan. De beloning voor deze functies wordt gebaseerd op achtergrond en ervaring en zijn zeker markconform. Je valt binnen de Hibin CAO met o.a. 25 vakantiedagen + 12 extra vakantiedagen! (ATV), bonus en collectieve ziektekostenregeling.

Bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van Baars & Bloemhoff, jezelf en collega’s? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatieknop! Of stuur een appje of bel naar  Martijn Krol op 06 44055330.

Reageer op deze vacature

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen