Update: via dit bericht willen we je informeren over <a href="/update-marktontwikkelingen-hout-plaatmateriaal-cms-update-marktontwikkelingen-hout-plaatmateriaal">de huidige uitzonderlijke marktontwikkelingen</a>

Vacature // Sales Support Front Office

VOOR DE LOCATIES: ROTTERDAM / UTRECHT / AMSTERDAM

 • Fulltime
 • Salaris: 2400 – 2900 p/m obv. 40 uur


Over Baars & Bloemhoff

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een gedreven team collega’s, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.


Wat ons drijft

Wij worden enthousiast van mooi gemaakte interieurs van woningen, winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en publieke ruimtes. We willen de interieurarchitect inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van decoratief plaatmateriaal. Daarnaast maken we de interieurbouwer graag succesvoller door hem te voorzien van het juiste advies en door de door hem bestelde materialen op tijd en in goede orde te bezorgen.

Wij bieden op diverse manieren onze klantservices aan. Via onze rayon services, door maatwerk, nieuw klanten services, administratieve dienstverlening en onze nieuwe klant supportdienstverlening. Voor deze nieuwe klant supportdienstverlening zoeken wij versterking.


Dit ga je doen

Jouw doel is om onze klanten te verrassen door hun vragen op te lossen en te beantwoorden en verder hen te ondersteunen bij het oplossen van hun problemen. Deze klantservice binnen Baars en Bloemhof, speelt een cruciale rol bij het behouden van klanten en zorgt ervoor dat ze keer op keer terugkomen als tevreden klant. Kerntaken zijn:

 • Zorgt ervoor dat problemen en vragen van klanten op een juiste en tijdige manier worden aangepakt en opgelost, via telefoon, e-mail of chat
 • Je hebt een verdeelfunctie als je de vraag niet kunt beantwoorden en legt de vraag bij de juiste specialisatie.
 • Beantwoordt vragen van klanten, en kijkt vanuit je communicatie-ervaring met klanten naar mogelijkheden voor verbeteringen in onze dienstverlening
 • Werkt samen met andere afdelingen van Baars en Bloemhoff om de klantervaring te verbeteren

 


Dit ben jij

 • Klant tevredenheid is als je tweede natuur
 • Je bent vooral stressbestendig, en weet op ieder moment te schakelen of verschillende ballen in de lucht te houden
 • Je kennis en service gaat diep; iedere klant help jij op de best mogelijke manier om er het meeste uit te halen
 • Je gaat proactief te werk en bent leergierig
 • Uiteraard ben je communicatief sterk, zowel richting de klanten als collega’s
 • Zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem, we kunnen op je bouwen
 • Je weet goed om te gaan met digitale services, zoals met onze chat service

 

Jouw bagage

 • Zeker MBO+ niveua
 • In elk geval 2 à 3 jaar aan commerciële B2B werkervaring

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Wil je meer weten over ons bedrijf en of de baan bij je past? En hoe wij werken in tijden van Corona? Bel of whatsapp met Michael van Leeuwen via 0624203377 of mail hem via mleeuwen2@dsgdiensten.nl. Hij kan je haarfijn uitleggen wie wij zijn en wat wij doen.

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.

Solliciteer direct
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen