Sluiten

Orderverwerker Baars & Bloemhoff Eindhoven

Standplaats: Eindhoven
Uren per week: 32 - 40

Kern van de functie 

Voor al onze klanten schakelen we bij Baars & Bloemhoff snel. Als orderverwerker weet jij hierop in te spelen zodat de klant tevreden verder kan. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, verwerken, plaatsen en bewaken van de orders. Daarmee ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de leverancier. Je onderhoud dan ook contact met beide partijen over de status van de orders en de levering. Ook als iets niet helemaal loopt volgens planning pak je dit op in de communicatie en betrek je waar nodig de juiste collega. Want je hoeft het niet alleen te doen! Samen staan we elke dag klaar om onze klanten zo veel mogelijk te laten doen waar ze goed in zijn.

Wij zijn Baars & Bloemhoff

Werken bij Baars & Bloemhoff betekent werken bij een vooruitstrevende organisatie met de focus op de klantreis, digitaal, data-gedreven en duurzaamheid. We zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. We durven risico’s te nemen en zetten resultaatgerichte stappen om een nog duurzamer bedrijf te worden. We werken aan de ideale klantreis en zorgen dat onze klanten alle tools ter beschikking hebben om te doen wat ze het liefste doen: meubels maken. Jouw bijdrage hieraan is impactvol en geeft energie zodat we samen de branche blijven opschudden en onze koppositie versterken!

Jij bent perfect voor deze functie omdat... 

Details en kwaliteit bij jou voorop staan. Je bent scherp op je werk, ook als je snel moet schakelen. De orders worden door jou snel en foutloos verwerkt. Daarnaast weet je in drukke tijden je taken goed te prioriteren. Je bent communicatief sterk genoeg om de lijnen met zowel klanten als leveranciers goed te houden. We vinden het natuurlijk ook belangrijk dat jij als gezellige collega makkelijk aansluit op de rest van het team bij Baars & Bloemhoff.

Dit betekent werken bij DSG 

Werken met onze handen. En werken met ons brein. Dat is wat we doen bij DSG. Met volle passie, iedere dag weer. De beste werkgever in de branche willen we worden door vol te investeren in de ontwikkeling van ons personeel. Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Qoqon en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Kortom een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf.  We bieden een werkplek waar je de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent, een plek waar jouw inzet impact heeft op de groei van onze organisatie. Samen zetten wij de stap naar morgen.

Je krijgt niet alleen een mooie organisatie, maar natuurlijk ook: 

• Een marktconform salaris en alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen;
• Personeelspas, aandelenopties, 25 verlofdagen en 12 atv (dus 37 dagen totaal) dagen en meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden; 
• De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen, zowel intern via onze academy als extern. 
• Sociale betrokkenheid: we organiseren jaarlijks bouwreizen met Habitat for Humanity 

De sollicitatieprocedure loopt via DSG (de Stiho Groep) waar de Baars & Bloemhoff Formule onderdeel van uitmaakt. Bouw jij graag mee aan de ontwikkeling van DSG / Baars & Bloemhoff, jezelf en collega’s? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatieknop! 

Meer informatie over DSG? Kijk op DSG.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Reageer op deze vacature

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen