Sluiten

Uitdagende functie met ruimte VOOR ondernemerschap, ontwikkeling en innovatie

Intro DSG

Met ongeveer 1000 medewerkers, is DSG de drijvende kracht achter succesvolle groothandels voor professionele bouwers. Met de formules Baars & Bloemhoff, Stiho, Giebels en Bouwmaat bedienen wij verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Kortom een stoer en ook heel Nederlands bedrijf. Meer informatie kun je lezen via https://dsg.eu

Intro Baars & Bloemhoff

Baars & Bloemhoff is marktleider op het gebied van decoratief plaatmateriaal en constructief dragermateriaal. Interieurarchitecten en interieurbouwers gebruiken deze materialen om klanten in gastronomie, retail, wonen, kantoren en zorg te voorzien van de mooiste en meest vernieuwende interieuroplossingen. Van de meest hippe hotspots in de stad tot en met de wachtkamer in het ziekenhuis. Met advies, efficiëntie, tools en bijzondere showrooms wordt er ingespeeld op de behoefte van de klant. Het bedrijf typeert zich door een warme familiecultuur gecombineerd met ondernemerschap. Een open, onafhankelijke, deskundige en vernieuwende werkwijze is kenmerkend voor de organisatie. De medewerkers werken met passie en gedrevenheid. Met een autonome werkwijze en de grootte van 70 medewerkers is de flexibiliteit en ondernemerszin een groot voordeel. Baars & Bloemhoff groeit ieder jaar met 10/15% en wordt er vooral gelet op onderscheidende merk gebonden producten en ontwikkeling van het eigen Baars & Bloemhoff merk. De koers is de afgelopen jaren verlegd naar de ideale klantreis van offline tot en met online. Deze digitale wijze van ontsluiten levert een inspirerende digitale transformatie op binnen onze klantgerichte b2b dienstverlening. Wij zijn als het ware steeds meer een b2b e-commerce bedrijf. Hierbinnen in het hart van onze organisatie staan mede onze category managers.


DSG is voor Baars & Bloemhoff op zoek naar een category manager

Je komt in de omgeving van inspiratie, beweging en vakkennisborging. Het gaat om de combinatie over formule, supply chain, logistiek, finance en HR.

De category manager kan heel goed een trainee zijn of je werkt net 1-3 jaar en het lijkt je leuk deze move te maken. Je leert alle aspecten van category management en de 1e twee jaar heb je een sterke focus om te faciliteren met daadkracht, resultaatbehoefte en met operationeel talent. Uiteraard met denkkracht en houd je het team op de hoogte door middel van rapportages en verslaglegging van activiteiten. Je hebt een technische opleidingsachtergrond, commercieel gevoel en bent nieuwsgierig en assertief.

Aanbod

Baars & Bloemhoff is niet alleen een ambitieus en ondernemend bedrijf met sterke commerciële drive. Het bedrijf neemt ook maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van jaarlijkse bouwreizen naar ontwikkelingslanden, in samenwerking met Habitat for Humanity. Medewerkers krijgen ieder jaar de kans mee te gaan. Je valt binnen de Hibin CAO met o.a. 25 vakantiedagen + 12 extra vakantiedagen! (ATV), bonus en collectieve ziektekostenregeling.

Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Michael van Leeuwen via 0624203377 of mleeuwen2@dsgdiensten.nl Dit kan ook in de avond of in het weekend.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen