Vacature: Accountmanager Rayon Noordoost Nederland

Wij zoeken de wereld af naar mooie, nieuwe en innovatieve materialen en brengen die op een bijzondere wijze onder de aandacht. Met ruim 40 jaar ervaring staan we vooraan in de ontwikkelingen binnen onze branche, wij volgen niet maar leiden!

Ons hart gaat sneller kloppen van mooie materialen, (interieur)architectuur en design. Met onze unieke materialen en ons maatwerkadvies, dragen wij eraan bij dat onze klanten hun projecten op een unieke manier invullen. Door jouw inzet worden bij ieder project de perfecte materialen gebruikt en kunnen zowel je klanten als de eindgebruikers zich tevreden noemen. Waarom? Omdat wij enthousiast worden van een mooi ingerichte ruimte en jij haarfijn aanvoelt welke producten en advies van Baars en Bloemhoff een klant nodig heeft om dat te creëren.Bij Baars & Bloemhoff krijg je de kans om het verschil te maken. Je voert niet zomaar iets uit maar je mag bij ons wat van je werk vinden en we zoeken dan ook iemand die op zoek gaat naar verbetering. Samen met jou willen we aan de slag om alle tools die je tot je beschikking hebt toe te passen voor de klant. Jij zorgt ervoor dat jouw bestaande relaties je als dé partner zien. Als relatiebouwer verdiep je je in de behoeften van interieurbouwers en weet je deze te vertalen naar onze materialen. Naast je lange termijn focus heb je ook een scherp oog voor nieuwe kansen. Ook New Business draagt bij aan je uiteindelijke resultaat en succes! Sales is het kloppend hart van onze organisatie. Jij leert dan ook het beste te schakelen met iedereen bij Baars & Bloemhoff die jou kan helpen je doel te bereiken.

Tot slot zorg je ervoor dat onze online mogelijkheden ten volste benut worden. Jij maakt voor en met je klanten de vertaling naar digitaal. Denk hierbij aan het enthousiasmeren van klanten voor ons online platform en onze klanten helpen met hun digitale transformatie. Mede hierdoor heb je een positieve impact op hun lange termijn succes! Dit wordt door jou als accountmanager ingevuld vanwege je drive en door alle on- en offline kanalen te benutten om het beste resultaat voor en met je klanten te behalen. Zo draag jij bovendien bij aan onze ontwikkeling naar een data driven organisatie om in de toekomst nog beter te kunnen inspelen op de behoefte van de klant. Ben jij de accountmanager die ons naar een nog hoger niveau brengt?  WIJ ZOEKEN:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare commerciële ervaring
  • Ondernemerschap, netwerken en commercie stroomt door je aderen
  • Affiniteit met interieurbouw en design in de zakelijke markt is een pré

 

WAT HEEFT BAARS & BLOEMHOFF JE TE BIEDEN?

We bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming, waar eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd worden. Interne en externe opleidingen kunnen daarbij horen. We bieden een passend salaris met groeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


ENTHOUSIAST GEWORDEN? 

Solliciteer dan direct via onderstaande button en stuur je motivatie en CV naar Rik de Jong. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Rik de Jong op 06-20670571.

Sollicitaties zonder motivatie kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Deze personeelsadvertentie is niet bedoeld voor acquisitie.

Solliciteer direct
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen