Sluiten

UNILIN Clicwall

Op zoek naar een modulair wandsysteem, waarmee je in no time voorzet- en tussenwanden creëert? Dan is de UNILIN Clicwall de perfecte oplossing voor jou! Deze kant-en-klare gemelamineerde MDF panelen zijn voorzien van een innovatief kliksysteem waarmee wandpanelen snel en stofvrij geïnstalleerd kunnen worden. Ideaal!

Voordelen UNILIN Clicwall

• Dankzij het gepatenteerde profiel sluiten de panelen perfect op elkaar aan en zijn ze in een handomdraai geplaatst
• Uit voorraad leverbaar in 12 UNILIN Evola decoren of met lakdraagfolie
• Op aanvraag beschikbaar in 137 UNILIN Evola decoren
• 1-op-1 kleurkoppeling in HPL, melamine en kantenband
• De hoeken en randen werk je tot in de puntjes af met profielen en plinten beschikbaar in een matching decor of met lakdraagfolie
• Uit voorraad leverbaar in een brandvertragende uitvoering

Bestel UNILIN Clicwall direct online

Gepatenteerd profiel van UNILIN

Na het enorme succes van het kliklaminaat voor de vloer, vond UNILIN het hoog tijd om wandpanelen te ontwikkelen. Met deze toevoeging trek je het gewenste decor moeiteloos door binnen jouw interieurproject. Vanzelfsprekend hebben ze alle kennis en ervaring die is opgedaan, meegenomen in de realisatie hiervan. Zo zijn de gemelamineerde MDF panelen voorzien van het unieke en innovatieve Uniclic-profiel, waarmee je tot wel vijf (!) keer sneller een voorzet- of scheidingswand creëert.UNILIN CLICWALL VOORZIEN VAN UNILIN EVOLA MELAMINE

Baars & Bloemhoff levert maar liefst 12 hoogwaardige UNILIN Evola decoren direct uit voorraad. Daarnaast is de UNILIN Clicwall in 137 UNILIN Evola decoren op aanvraag beschikbaar, waardoor je de wanddecoratie perfect kunt afstemmen op de rest van jouw interieurproject. Van effen basiskleuren tot een reeks realistische beton- en houtdesigns; de mogelijkheden van UNILIN Clicwall zijn eindeloos. Voor de afwerking heb je de keuze uit 10 verschillende structuren, waarvan 4 synchroon structuren.Bonus: Alle decoren uit de UNILIN Evola-reeks zijn stuk voor stuk verkrijgbaar in zowel HPL als melamine. Hetzelfde decor gebruiken voor een balie en een wand? Geen probleem! Door de perfecte kleurkoppeling creëer je eenheid in jouw interieurproject. Dat geldt ook voor de kantafwerking. Het design van het kantenband is gelijk aan dat van melamine. Ontdek snel de UNILIN Evola collectie en ga direct aan de slag met jouw favoriete uitvoering.

Bekijk de complete UNILIN Evola collectie

UNILIN Clicwall Paint voorzien van lakdraagfolie

Naast UNILIN Clicwall met een melamine toplaag heeft UNILIN ook een variant die is afgewerkt met een lakdraagfolie; de Clicwall Paint. De hoogwaardige lakdraagfolie staat garant voor een uitstekende hechting en zuinige schilderafwerking, waardoor verven wel heel eenvoudig wordt.OP WELKE DRAGERS IS UNILIN CLICWALL NOG MEER LEVERBAAR?

UNILIN Clicwall en Clicwall Paint worden standaard geleverd op MDF. Het is goed om te weten dat de UNILIN Clicwall tevens uit voorraad leverbaar is in een brandvertragende uitvoering (Euroklasse B-s2,d0) of op aanvraag in een vochtwerende uitvoering. Op aanvraag is Clicwall FR beschikbaar op 12 mm dikke panelen wat resulteert in Euroklasse B-s1-d0. Ook voor Clicwall Paint zijn een brandvertragende uitvoering of een vochtwerende uitvoering op aanvraag mogelijk.

VERWERKINGSTIPS

  • De panelen kunnen bevestigd worden op een houten frame, op houten latten die direct op de wand zijn geplaatst of op een metalen frame.
  • De panelen worden op het frame bevestigd door middel van een MS polymeer of worden met nietjes of schroeven bevestigd.
  • Voor een naadloze afwerking, werk je de randen af met UNILIN Clicwall plinten in hetzelfde decor.


Voor nog meer tips bij het plaatsen van de UNILIN Clicwall, adviseren we je de installatiegids onder het tabje ‘DOWNLOADS’ onderaan deze pagina te raadplegen.HERKOMST HOUT UNILIN MDF

De basis van UNILIN Clicwall is een MDF die gemaakt is met 100% herwonnen hout. Herwonnen hout is hout en houtafval dat voor een andere toepassing niet meer bruikbaar is. Het ontstaat o.a. als bijproduct van activiteiten zoals duurzaam bosbeheer, bermonderhoud, houtzagerijen en de houtverwerkende industrie. Dit hout zou in principe verloren gaan en wordt op deze manier gered van de verbranding.CERTIFICERINGEN

Op aanvraag is UNILIN Clicwall leverbaar met de PEFC claim. Als leverancier van gecertificeerde houtproducten, beschikt Baars & Bloemhoff over de PEFC Chain-of-Custody certificering.

Bestel UNILIN Clicwall direct online

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen