Sluiten

HET BAARS & BLOEMHOFF UNIKLEURENBOEK

Het Baars & Bloemhoff Unikleurenboek is een compleet nieuwe benadering van de alomtegenwoordige sample boeken. In deze praktische en stilistische tool vind je een selectie van 300 Baars & Bloemhoff uni-kleuren, die direct uit voorraad leverbaar zijn. De decoren van zowel Pfleiderer, Finsa, Abet Laminati, FENIX NTM en Homapal zijn niet langer gesorteerd per merk, maar gerangschikt op sfeer en kleurbeleving.

Met het door Raw Color gecureerde Unikleurenboek, speelt Baars & Bloemhoff in op de natuurlijke werkwijze van vele creatieven. Architecten en ontwerpers nemen vaak als uitgangspunt een kleur en kleurgevoel in plaats van een merk of code. Daarom biedt het Unikleurenboek een onderscheidende combinatie van informatie en inspiratie, waarbij kleur en trends voorop staan.Ontdek hier de 11 kleurthema’s samengesteld door Raw Color en laat je inspireren door de kleurmogelijkheden met onze materialen. Bij elk kleurthema vind je direct de bijbehorende samples, deze zijn direct te bestellen.

VIND EENVOUDIG DE PERFECTE KLEURENMATCH

Om eenvoudig door het Unikleurenboek te navigeren, is het vormgegeven in 11 verschillende kleurenthema’s. Om de perfecte match te vinden tussen de decoren en andere interieurelementen, heeft Baars & Bloemhoff het Color System geïntroduceerd in het Unikleurenboek. Met het Color System worden de 300 uni-kleuren gekoppeld aan de bekende RAL, NCS als Pantone codes. Daarbij is een zo goed mogelijke match gemaakt voor iedere kleur. Deze moet altijd naar eigen inzicht beoordeeld worden. Heb je de juiste kleur gevonden? Alle decoren uit Het Unikleurenboek zijn direct uit voorraad leverbaar.

Download Color System

Meer downloads

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek? Bezoek van een van onze Broeinest locaties in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Hier ligt een inkijkexemplaar waarmee je in een Broeinest aan de slag kan voor je project!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen