Trainingen

Samen met andere Broeinest partners bundelen wij onze krachten in Broeinest UTR om kennis en skills op het gebied van materialen, technieken en ondernemerschap te delen tijdens praktische trainingen. Verdiep je in de mogelijkheden van Solid Surface of duik in de wereld van HPL, melamine en fineer. Maak kennis met de materialen van Forbo en Really of leer alles over lijmen.

In het hart van Broeinest UTR bevindt zich een veelzijdige werkplaats die onder meer beschikt over een 5-assige CNC-frees, kantenlijmmachine en platenopdeelzaag van Klingelnberg-Klauss en de nieuwste producten van PCK en Leitz-Service B.V. Hier maak je kennis met de laatste snufjes op het gebied van materiaalverwerking, machines en gereedschappen tijdens een van onze trainingen. Denk daarbij aan de (plaat)bewerkingen en ‘Operational Excellence’. Pak je agenda er maar bij, want het trainingsprogramma breidt zich steeds verder uit! Bekijk hieronder alle actuele trainingen en schrijf je direct in voor jouw favoriet.

Overige trainingen in Broeinest UTR

Naast onze trainingen over materialen, kun je vanaf 1 juli ook weer trainingen van andere partners volgen in Broeinest UTR. Het trainingsprogramma breidt zich steeds verder uit. Het actuele aanbod vind je via de website van Broeinest.

Bekijk het complete trainingsprogramma
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen