Ontvang extra spaarpunten op geselecteerde producten

Om jou het gemak van online te laten ervaren, krijg je als deelnemer aan het Spaarplan 2020 voor elke € 100,- die je in onze webshop besteedt één gratis spaarpunt. Met deze spaarpunten kies je zelf het cadeau van jouw dromen in onze uitgebreide cadeaushop!

Wat zijn Spaardeals?

Bovenop deze standaard spaaractie ontvang je wekelijks extra punten op geselecteerde producten! Dat zijn onze Spaardeals. Bekijk hier de spaardeals van deze week en check hoe snel jouw spaarpunten kunnen oplopen!Spaar jij voor een mooi eindejaarsgeschenk voor je collega's? In week 51 en 52 spaar je jouw perfecte cadeaus nog sneller bij elkaar met onze Querkus en Shinnoki Spaardeal. Van het rustieke eiken uit de Querkus collectie tot aan fineer op HPL en de kant-en-klare panelen van Shinnoki.


QUERKUS & SHINNOKI FINEER

 

2+ PLATEN EXTRA SPAARPUNTEN
4+ PLATEN 6 EXTRA SPAARPUNTEN
6+ PLATEN EXTRA SPAARPUNTEN
8+ PLATEN 12 EXTRA SPAARPUNTEN
10+ PLATEN 15 EXTRA SPAARPUNTEN
12+ PLATEN 18 EXTRA SPAARPUNTEN
Bestel Querkus en Shinnoki direct online

ELKE WEEK NIEUWE SPAARDEALS!

Houdt deze Spaarplan pagina goed in de gaten want elke week zullen we hier de nieuwste Spaardeals met jullie delen.

 

ONTDEK HET GEMAK VAN ONLINE BESTELLEN

Dit jaar vind het Spaarplan online plaats en misschien is het de eerste keer dat je bij ons online gaat bestellen. Onze webshop specialist Daniël Visser maakt je dan graag wegwijs in onze webshop, zodat je binnen no-time jouw eerste online bestelling plaatst. Bel Daniël voor vragen en advies op 06-13892827 óf boek een demo via webshop@baars-bloemhoff.nl. In slechts een paar minuten helpt Daniël je op weg met het plaatsen van je eerste order!

Benieuwd hoe collega interieurbouwers onze webshop ervaren? BEMA Interieurbouw, Meijer Maatinterieurs, Intri BV en Dexter Interieur leggen in onderstaande video uit waarom zij bij ons online hun plaatmaterialen bestellen.

Boek een demo bij Daniël
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen