Sluiten

Spaarplan | Rad van Fortuin

Het Spaarplan 2021 is van start en daar hoort ook een spetterende live show met het befaamde Rad van Fortuin bij! Elke maandag tijdens de lunch om 12:00 uur kijk je hier live of jij en je collega's in de prijzen vallen! Heb je onze laatste live show gemist en wil je weten of je ook in de prijzen bent gevallen? Kijk de laatste video hier snel terug!

Alle Spaarplan 2021 deelnemers die een order van € 500,- excl. BTW of meer plaatsen spelen namelijk automatisch mee en maken kans op toffe prijzen.

Van 11 oktober t/m 13 december 2021 geven we elke maandag een slinger aan het rad en trekken een winnend lot! In deze periode verloten we dus wekelijks live vanuit Broeinest UTR waanzinnige prijzen onder de deelnemers. 

Wie weet gaan jij en je collega’s een smakelijke vrijmibo tegemoet met de winter BBQ of kunnen jullie de adrenaline door je lijf laten gieren tijdens een teamuitje Quad rijden!

Volgens traditie sluiten we in de tiende week uitbundig af met de prijs der prijzen: een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar een F1 Grand Prix in 2022! Wie wil dat nou niet?

SPAAR NOG SNELLER MET ONZE SPAARDEALS!

En dat is niet alles... tijdens de hele looptijd van het spaarplan (1 oktober t/m 31 december) spaar je nóg sneller je punten bij elkaar met onze 10 Spaardeals! We hebben alvast de meest populaire artikelen voor je op een rijtje gezet! Bestel je in een van deze productgroepen dan ontvang je maar liefst 5 spaarpunten bij iedere € 100,- excl. BTW die je besteedt.

Bekijk hier alle spaardeals!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen