Sluiten

3 maanden lang sparen voor te gekke cadeaus!

Het Baars & Bloemhoff Spaarplan 2021 is officieel gestart! Vanaf 1 oktober kun je 3 maanden lang sparen voor te gekke cadeaus en maak je kans op toffe prijzen. Als deelnemer ontvang je voor elke € 100,- excl. BTW die je besteedt bij Baars & Bloemhoff één gratis spaarpunt. Je hoeft je alleen nog maar in te schrijven. Dit wil je toch niet missen? Klik op de button hieronder en ga snel naar je 'mijn account' omgeving om je aan te melden. Verder zijn alle ingrediënten aanwezig om er samen een groot feest van te maken! Klik hier voor de spelregels.

Direct naar je 'mijn account' omgeving

Win waanzinnige prijzen met het Rad van Fortuin

Ga je dit jaar voor een spectaculair kart-arrangement met je team of toch voor één van de andere prijzen? Van 11 oktober t/m 13 december 2021 geven we een slinger aan het rad en trekken we een winnend lot! In deze periode verloten we elke week live vanuit Broeinest UTR waanzinnige prijzen onder de deelnemers. Kijk elke maandag live om 12:00 uur vanuit je kantine!

Bekijk Rad van Fortuin show

Zo werkt het

Plaats je als deelnemer een order met een waarde van € 500,- excl. BTW of meer? Dan speel je automatisch mee voor fantastische prijzen. Elke maandag tijdens de lunch om 12:00 uur kijk je live via baars-bloemhoff.nl en onze socials of jij in de prijzen valt!

Wie weet gaan jij en je collega’s een smakelijke vrijmibo tegemoet met de winter BBQ of kunnen jullie de adrenaline door je lijf laten gieren tijdens een teamuitje Quad rijden!

Volgens traditie sluiten we in de tiende week uitbundig af met de prijs der prijzen: een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar een F1 Grand Prix in 2022. Wie wil dat nou niet?

Spaar nog sneller met onze spaardeals!

Alsof dat nog niet genoeg is, spaar je tijdens de hele looptijd van het spaarplan (1 oktober t/m 31 december) nóg sneller je punten bij elkaar met onze 10 Spaardeals! We hebben alvast de meest populaire artikelen voor je op een rijtje gezet. Bestel je in een van deze productgroepen, dan spaar je nog sneller je punten bij elkaar!

Op 1 oktober maken we bekend hoeveel punten je met elke spaardeal kunt sparen!

Ga naar de spaardeals

Zo werkt het Spaarplan:

 • Bij elke € 100,- excl. BTW die je besteedt krijg je één gratis spaarpunt.
 • Alleen klanten die zich per 1 september 2021 via de Baars & Bloemhoff website hebben aangemeld sparen punten voor gratis cadeaus. 
 • Jouw hele bedrijf spaart mee met elke order. Per bedrijf is er één contactpersoon die zich inschrijft om de punten daadwerkelijk te verzilveren. 
 • Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2021. Spaarpunten gelden over de orders geplaatst in deze periode.
 • Dagelijks worden de spaarpunten berekend op basis van gefactureerde orders vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2021. 
 • Je ontvangt wekelijks een update van je puntensaldo per e-mail.
 • Spaarpunten kunnen tot en met 31 januari 2022 worden verzilverd. 
 • Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met de vestiging waar jij klant bent.

Dit zijn de spelregels voor de weekprijzen

 • Alléén klanten die deelnemen aan het spaarplan in de periode van 1 oktober t/m 13 december 2021 maken kans op de extra weekprijzen. 
 • Je maakt automatisch kans op de weekprijs bij een order van € 500,- excl. BTW of meer, geplaatst in één van bovenstaande actieweken. 
 • Op onze website maken we elke maandag live om 12:00 uur de winnaar(s) van de week bekend.  
 • Elke week ontvang je een terugblik van de weekprijs verloting.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
 • Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met de vestiging waar jij klant bent. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen