Spaar jij al online mee voor te gekke cadeaus?

We zijn blij met jou als trouwe klant en dat moet gevierd worden. Daarom zetten we jou en je collega’s de laatste maanden van 2020 weer in het zonnetje met cadeaus en waanzinnige weekprijzen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er samen een groot feest van te maken!

Online materialen bestellen is met de nieuwste functies in onze webshop makkelijker dan ooit! Om jou het gemak van online te laten ervaren, krijg je als deelnemer aan het Spaarplan 2020 voor elke € 100,- die je in onze webshop besteedt één gratis spaarpunt. Met deze spaarpunten kies je zelf het cadeau van jouw dromen in onze uitgebreide cadeaushop. Van een Festool bovenfrees tot XL-voetbaltafel, je kunt het zo gek niet bedenken.

Het Spaarplan 2020 duurt van 1 oktober t/m 31 december 2020. In deze periode spaar je punten maar inschrijven kan al vanaf 1 september 2020 zodat je vanaf 1 oktober gegarandeerd meespaart. Log in via de 'Mijn Account' omgeving, schrijf je in en ontdek alle cadeaus in onze online cadeaushop!
Schrijf je direct in en spaar automatisch mee!

En dat is niet alles... welkom bij het rad van fortuin!

Trap jij het weekend af met die winter BBQ voor het team of één van de andere prijzen? SPIN EN WIN! Dit jaar geven we een nieuwe draai aan de befaamde weekprijzen met een knipoog naar de spelshow uit de jaren '90. Van 9 oktober t/m 11 december verloten we wekelijks live vanuit Broeinest UTR waanzinnige prijzen onder onze deelnemende klanten.

Ben jij deelnemer aan het Spaarplan en plaats je een online order met een waarde van meer dan € 500,-, dan speel je automatisch mee voor de weekprijs. Benieuwd of jij in de prijzen valt? Tune elke vrijdag om 16:00 uur in op baars-bloemhoff.nl en mis het live spektakel niet. Wie weet gaan jij en je collega’s dan een spectaculaire middag tegemoet bij De Kartfabrique of kunnen jullie de adrenaline door jullie lijf laten gieren tijdens een teamuitje Quad rijden.

Traditiegetrouw sluiten we in de tiende week feestelijk af met de prijs onder de prijzen, een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de F1 Grand Prix 2021 in Oostenrijk. Wie wil dat nou niet?

Zo werkt het Spaarplan

• Bij elke €100 ex. BTW die je in onze webshop besteedt krijg je één gratis spaarpunt.
• Het ontvangen van punten is ook van toepassing op plaatbewerkingsopdrachten en artikelen die niet via onze webshop te bestellen zijn.
• Over uitgegeven offertes worden geen spaarpunten gerekend. 
• Alleen klanten die zich vanaf 1 september 2020 via de Baars & Bloemhoff website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus.
• Jouw hele bedrijf spaart mee met elke online order. Per bedrijf is er een contactpersoon die zich inschrijft om de punten daadwerkelijk te verzilveren.
• Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020.
• Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van de orders ingegeven vanaf 1 oktober tot en met 31 december.
• 
Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van gefactureerde orders vanaf 1 oktober tot en met 31 december.
• Spaarpunten kunnen tot en met 31 januari 2021 worden verzilverd.
• Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met de vestiging waar jij klant bent.

Spelregels Weekprijzen

• Alleen klanten die deelnemen aan het spaarplan in de periode van 1 oktober t/m 11 december 2020 maken kans op de extra weekprijzen.
• Je maakt automatisch kans op de weekprijs bij een online order van €500 of meer excl. BTW, geplaatst in één van bovenstaande actieweken.
• Op onze website maken we elke vrijdag live om 16:00 uur de winnaar(s) van de week bekend. Houd onze website dus goed in de gaten!
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
• Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact op met de vestiging waar jij klant bent.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen