Sluiten

De grote Spaarplan finale

Maar liefst 7 heats waren er nodig om te bepalen wie de race had gewonnen in Broeinest ADAM. De zenuwen waren voelbaar bij beide finalisten: Sjoerd Rossen van Ferdinand Rossen Interieurbouw en Koen de Jong van Frits de Jong Interieurbouw. Bekijk snel de video om te zien wie er met deze mooie prijs naar huis is gegaan!

BEKIJK DE VERLOTING VAN DEZE WEEKPRIJS

Sommige mensen zeggen dat hij nooit met zijn ogen knippert en een spijker in een plank kan slaan met zijn tong. Het enige wat wij zeker weten, is dat The 'Orange' Stig vandaag de loten van twee finalisten gaat trekken die in de finale tegen elkaar gaan strijden voor de Baars & Bloemhoff Spaarplan hoofdprijs: de Grand Prix in Barcelona 2019!

De twee finalisten gaan het tegen elkaar opnemen in een van onze Broeinesten en ‘racen’ tegen elkaar op een heuse racebaan. Bekijk snel de bovenstaande video om te kijken wie de finalisten zijn geworden!

DE REIS VAN START TOT FINISH

Wat betekend zo'n reis naar Spanje precies? Je leest het hieronder.

Zaterdag 11 mei 2019
Je vertrekt in de vroege ochtend vanaf Amsterdam Schiphol naar Barcelona, waar je twee uur later aankomt. Na aankomst staat er een transfer voor je klaar die je het naar circuit brengt. Na afloop van de vrije trainingen en bijprogramma's word je naar je hotel in Calella gebracht, hier kan je genieten van een vrije avond.Zondag 12 mei 2019
Na het ontbijt word je met een transfer naar het circuit gebracht. Op die dag staat de race op het programma! Wat kan Max hier doen? Na afloop van de race staat je transfer klaar om terug naar het hotel te gaan. De rest van de avond is ook ter vrije besteding.Maandag 13 mei 2019
Op deze dag heb je een lange dag ter vrije besteding in Barcelona. Aan het einde van de middag staat de transfer gepland naar het vliegveld toe voor je terugvlucht. De verwachtte aankomst zal rond 22:00 uur zijn op Amsterdam Schiphol. Hier eindigt je weekend weg naar Spanje en kan je terugkijken naar een prachtig evenement!

Bekijk hieronder de andere weekprijzen van het Spaarplan of klik hier voor meer informatie over het Baars & Bloemhoff Spaarplan.
Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen