Sluiten

WEEK 48: 5x FESTOOL BOUWRADIO

Deze week verloten we 5x een Festool Bouwradio vanaf een andere locatie dan de vorige verlotingen, namelijk ons Distributie Centrum in Zaandam! Hier verloten onze collega's Mike en Rachid de prijzen, kijk snel de bovenstaande video om te zien of je hebt gewonnen!

OVER DE WEEKPRIJS

De perfecte begeleider voor bouwplaats en werkplaats met altijd uitstekend geluid. Maak deze week automatisch 5x kans op een Festool bouwradio tijdens ons Spaarplan! Inclusief handsfree functie: werken en bellen tegelijk. FM-radio met bluetooth en AUX-in aansluiting. Ook te gebruiken met Festool accupacks 18V of netsnoer.

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen