Sluiten

WEEK 45: 50x WakaWaka Power+ Krachtige Powerbank

Deze limited edition WakaWaka Power+ is een compacte powerbank en (zak)lamp ineen. Het handige aan deze Spaarplan weekprijs is dat hij werkt op zonne-energie! Met de batterij van 3000 mAh geeft deze lamp tot 200 uur lang helder licht en hij laadt je smartphone tot anderhalf keer volledig op via de micro-USB-poort. Een super handige gadget die we maar liefst 50 keer weggeven!

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

Hieronder zie je overzicht van een aantal van de winnaars van de WakaWaka Power+ weekprijs! Allen nogmaals van harte gefeliciteerd!


BEKIJK DE VERLOTING VAN DEZE WEEKPRIJS

50 prijzen, 50x grabbelen, 50 winnaars. Bekijk snel naar de verloting om te zien of onze collega Dimitri jou als winaar uit de bak haalt!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen