Sluiten

WEEK 44: 5X ADRENALINE VOOR TWEE

Het avontuur opzoeken en je grenzen verleggen: het is pas fijn als je dit met z’n tweeën kunt doen! Deze week in het Spaarplan geven we de Bongo bon ‘Adrenaline voor Twee’ vijf keer weg. Deze bon staat boordevol spannende activiteiten en waaghalzerijen voor twee personen die samen nieuwe kicks willen ervaren. Denk aan activiteiten in heel Nederland zoals rafting, blokart of indoor skydiven!

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

Onze collega Jos mocht langsgaan bij ITAB in 's-Hertogenbosch om een van de Bongo Bonnen uit te reiken, zie hier de beelden!BEKIJK DE VERLOTING VAN DEZE WEEKPRIJS

Bekijk snel de onderstaande video om te zien wie de winnaars van deze weekprijs zijn geworden. Onze collega Esther uit Rotterdam heeft deze week de eer om de winnaars te verloten!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen