Sluiten

WEEK 43: 4x FESTOOL BOORMACHINE

In deze Spaarplan week geven we vier prijzen weg! Je maakt kans op een van de vier Festool klopboormachines. Dit multitalent van Festool combineert kracht met snelheid en precisie door de metalen aandrijving met 4 versnellingen. Dit apparaat klaart iedere klus!

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

Zowel onze collega Jos als Daniel mochten weer een prijs uitreiken bij een van onze klanten, dit keer bij Noud Interieurbouw in Zaltbommel, Hou van Hout in Zaandam en Marcel Zwaard uit Sint-Oedenrode, allen van harte gefeliciteerd!BEKIJK DE VERLOTING VAN DEZE WEEKPRIJS

Bekijk snel de onderstaande video waarin onze collega Damaris je verteld wie de winnaars van deze weekprijs zijn geworden!

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen