Sluiten

Week 42: 2x Prison Escape

In de 3e week van het Spaarplan maakte je met de weekprijs kans op een Prison Escape experience! De Prison Escape is de enige beleving in de wereld waarbij jij je 3 uur laat opsluiten in een echte gevangenis, die zwaarbewaakt wordt door goed getrainde acteurs.

Prison Escape geeft je het gevoel dat je regelrecht in een gevangenisfilm bent gestapt. Met een extra element: ook jij bepaalt het verhaal. Je maakt wezenlijke keuzes die kunnen leiden tot de ontsnapping.

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

Onze collega Jos is langs geweest bij TH Maatwerk Interieurbouw in Westerhoven om een van de Prison Break arrangementen te overhandigen.En Danyel heeft bij Quadro uit Nijverdal ook de prijs mogen uitreiken, beide succes met het ontsnappen uit de gevangenis!Bekijk de verloting van deze weekprijs

Bekijk snel de onderstaande video om te zien wie de winnaars van deze weekprijs zijn geworden! Onze collega Marco van de webshop verzorgt de verloting deze week.

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen