Sluiten

WEEK 41: 15X DARTBORD

Wie is de nieuwe ‘Mighty Mike’ binnen jullie bedrijf? En wie gooit er de meeste 180’ers? Die discussie kan voor eens en altijd afgerond worden als je een van de 15 dartborden voor in (bijvoorbeeld) jullie kantine wint. Dat lees je goed, we geven er maar liefst 15 weg!

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

Hieronder zie je overzicht van een aantal van de winnaars van de Dartbord weekprijs! Gefeliciteerd Elon Vloer & Interieur, Interieur Partners, Maasstaete Interieurbouw, Belderok, RKB BV, Roverdi en Van Mosel Interieur en Maatwerk!

BEKIJK DE VERLOTING VAN 15X EEN DARTBORD

Deze week hebben we 15 winnaars! Bekijk snel in de onderstaande video wie de winnaars van deze weekprijzen zijn geworden. Het woord is aan John, onze manager commercie.

ELKE WEEK WEER PRIJS!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer informatie over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen