Sluiten

Week 40: 2x Kart Arrangement

De kop is eraf! De eerste week van het Baars & Bloemhoff Spaarplan is begonnen, en hoe! Deze week geven we maar liefst TWEE kart arrangement weg voor jou en je collega’s.

Dit arrangement is speciaal voor de echte kartliefhebbers die vol gas over de kartbaan van Coronel Karting willen gaan en daarna lekker willen ontspannen. Na iedere heat ligt de tijdenlijst al op je te wachten. Dan wordt het allemaal duidelijk. Wie heeft de snelste tijd neergezet en heeft deze heat karten gewonnen?

EEN BEZOEK AAN DE WINNAARS

We mochten weer prijzen uitreiken! Zie hier de beelden van de enthousiaste uitreiking van het Kart Arrangement bij Immano Interieurbouw en een impressie van hun werkplaats!

En we hebben ook een mooie foto gemaakt toen onze collega's Daniel en Remco het 2e kart arrangement bij Olivier Ham Maatwerk in Hout in Hippolytushoef hebben overhandigd. Zijn collega interieurbouwers sloten gezellig aan bij de foto (en het kart-arrangement!) Veel plezier met de prijzen!Bekijk de verloting van de twee Kart Arrangementen

Traditiegetrouw hebben we weer een heuse verloting. Zo maakt onze collega Erik van de inkoopafdeling in deze video de winnaars van de twee kart arrangementen bekend!

Elke week weer prijs!

Wees niet getreurd als je niet hebt gewonnen deze week, we geven nog vele prijzen weg! Meedoen is simpel, plaats jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Bekijk hieronder de overige weekprijzen van het Spaarplan en doe weer mee!

Meer over het Spaarplan

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen