Baars & Bloemhoff Spaarplan

Het begint zowaar een traditie te worden, het Baars & Bloemhoff spaarplan! We hebben het spaarplan opgezet om je ook dit jaar weer extra te belonen voor de orders die je bij Baars & Bloemhoff onderbrengt. Vanaf 2 oktober krijg je bij elke €100 één gratis spaarpunt en plaats je je bestelling online, dan ontvang je zelfs twee spaarpunten. Online spaar je dus twee keer zo snel! Deze punten kan je vervolgens inwisselen voor een leuk cadeau naar keuze. Ga naar de online cadeaushop om het zeer ruime prijzenpakket te bekijken.

Alleen klanten die zich via de spaarplan website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus. Dus meld je snel aan! Wil je meer weten over de actievoorwaarden? Neem dan contact met je vestiging. We vertellen je er graag meer over.

Meld je hier aan
 

DE WINNAAR VAN HET KART ARRANGEMENT IS GEWORDEN….

De prijs van vorige week was niets minder dan een heus kart arrangement voor +/- 10 personen! De winnaar van week 41, en degene die de strijd aan kan gaan met zijn collega’s, is geworden:

Van harte gefeliciteerd! We zijn benieuwd wie de snelste tijd gaat neerzetten!

 

MAAK DEZE WEEK 50x KANS OP EEN BAMBOE POWERBANK

Deze week maak je maar liefst 50x kans op een Bamboe Powerbank! Hiermee heb je nooit meer last van een lege batterij van je telefoon en ben je zo weer online. Hij is overal te gebruiken: in de auto, op het vliegveld of bijvoorbeeld tijdens een stroomuitval. En door zijn lichtgewicht is hij gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Maar daar houden we het niet bij! 10 weken lang, elke week, verloten we prachtige prijzen onder alle deelnemende klanten en we eindigen met een spectaculaire hoofdprijs. In week 10 maak je kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de F1 Grand Prix 2018 van Spanje in Barcelona! Benieuwd naar de andere prijzen? Houd deze website dan goed in de gaten, elke maandag vind je hier de nieuwe weekprijs.

Plaats jij tussen 2 oktober en 10 december 2017 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Elke dinsdagmiddag worden om 12:00 de winnaars bekend gemaakt via deze website en onze Facebook pagina.

Spelregels Spaarplan

Bij elke € 100 omzet krijg je één gratis spaarpunt. Bestel je via de webshop? Dan ontvang je bij elke €100 maar liefst twee spaarpunten. Online spaar je dus dubbel zo snel!

  • Alleen klanten die zich via de spaarplan website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus.
  • Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode van 2 oktober tot 31 december. Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van gefactureerde orders.
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze spaarplan website.

 

Spelregels Weekprijzen

  • Alleen klanten die deelnemen aan het spaarplan in de periode van 2 oktober t/m 10 december 2017 maken kans op de extra weekprijzen.
  • Je maakt automatisch kans op de weekprijs bij een order van €500 of meer geplaatst in één van bovenstaande actieweken.
  • Je orderdatum bepaalt voor welke weekprijs je meespeelt. De week loopt van maandag­ochtend 00:01 tot zondagavond 23:59 uur.
  • Op onze website maken we elke maandag de weekprijs voor die week bekend. Houd deze website dus goed in de gaten!
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze spaarplan website.
  • Je deelneming aan de weekprijs is met 1 uniek lot, ongeacht er meerdere orders van €500 of meer zijn geplaatst 
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

De prijzen van de afgelopen weken

Bekijk hieronder de prijzen van de afgelopen weken. Van de Festool bouwradio tot aan een kartarrangement, het was een groot feest!

 

WEEK 40

Altijd uitstekend geluid. Tijdens het werk en tijdens het bellen. De bouwradio die je deze week in onze verloting kan winnen is licht, compact en krachtig. Hij past op elke vensterbank en combineert compacte afmetingen en een laag gewicht met een perfect geluid. Dankzij de duurzame, robuuste kunststof behuizing, de waterdichte 2,5" neodymium luidspreker en de buigzame antenne blijft de SYSROCK ook onder de zwaarste omstandigheden in het juiste ritme. En dankzij de Bluetooth-interface en de geïntegreerde handsfree functie kan je naast je favoriete radiostations ook de lievelingsnummers op je smartphone in SYSROCK-geluidskwaliteit horen. En daarbij blijf je te allen tijde bereikbaar voor klanten. Typisch Festool.

 

WEEK 41

Deze prijs is speciaal voor de echte kartliefhebbers die vol gas over de kartbaan willen gaan en daarna lekker willen ontspannen! Ga jij de strijd aan met je collega's? Na iedere heat ligt de tijdenlijst namelijk al op je te wachten. Wie gaat de snelste tijd neerzetten en de heat winnen???

DE WINNAARS VAN DE AFGELOPEN WEKEN

Bekijk hieronder de verlotingen van de weekprijzen en ons bezoek aan enkele van de gelukkige winnaars!

 
 

WEEK 40

In de eerste week van het Baars & Bloemhoff Spaarplan mogen we maar liefst vijf prijzen weggeven! We hebben het natuurlijk over de Festool bouwradio, met uitstekend geluid, compacte afmetingen en laag gewicht is deze radio onmisbaar voor iedere interieurprofessional.

De volgende vijf Spaarplan deelnemers mogen we blij maken met een Festool bouwradio, trommelgeroffel…

Van harte gefeliciteerd!!!

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?