Sluiten

Training // Solid Surface Basis

Ontdek de mogelijkheden van Solid Surface tijdens onze Solid Surface Basis training en maak kennis met de collecties van HI-MACS®, Avonite® en GetaCore®. Allereerst gaan we terug naar de basis van het materiaal en duiken we dieper in het productieproces van Solid Surface. Voornamelijk om je te laten begrijpen waarom bepaalde toepassingen en verwerkingen wel of niet mogelijk zijn met Solid Surface.

Aan de hand van de mooiste projecten laten we je zien hoe je Solid Surface kunt toepassen. Ook delen we de nodige tips & tricks voor de verwerking, zodat je vervolgens zelf je handen uit de mouwen kunt steken tijdens het praktische deel van de training. Zo leer je hoe je Solid Surface kunt zagen en frezen, naadloos verlijmen en schuren tot de door jou gewenste afwerking.

Schrijf je direct in

Ervaring met de verwerking van Solid Surface is niet nodig om deel te nemen aan deze training. De Solid Surface Basis training vindt plaats op diverse data in Broeinest UTR. De lunch wordt geregeld. Bekijk de beschikbare data en schrijf je direct in via bovenstaande button.

Praktische info

Tijd 10:00 uur - 16:00 uur
Prijs €350,00 per persoon (excl. BTW)
Locatie Broeinest UTR

WIST JE DAT… JE DE TRAININGSKOSTEN VERGOED KRIJGT MET EEN SCHOLINGSSUBSIDIE?

Als je een vakinhoudelijke training volgt die direct betrekking heeft op jouw werk als interieurbouwer, meubelmaker, inkoper of werkvoorbereider, kun je een scholingssubsidie aanvragen. De scholingssubsidie kan oplopen tot maximaal €1000,00 per persoon per jaar.

Lees hier meer over de scholingssubsidie

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen