Pfleiderer PrimeBoard: binnenkort in ons assortiment

Naast de HPL- en melamine collecties Duropal en Thermopal, leveren wij binnenkort ook een nieuwe serie dragermaterialen van Pfleiderer, namelijk PrimeBoard. Dit unieke materiaal combineert de kracht van dragers als spaanplaat en MDF, met een hoogwaardige, esthetische afwerking. PrimeBoard biedt de ideale oplossing voor diverse interieurtoepassingen én is ook nog eenvoudig te verwerken.XTreme Matt en Hoogglans

PrimeBoard is een afgewerkte dragerplaat, voorzien van meerdere laklagen en gepigmenteerde lak. Voor deze lak zijn twee verschillende afwerkingen mogelijk: XTreme Matt of XTreme Hoogglans. Beiden robuust en sterk als drager, maar ook met prachtige esthetische kwaliteiten. Zo beschikt de Hoogglans variant over een perfecte spiegelglans en is de laklaag ook nog eens krasbestendig. Daarentegen heeft XTreme Matt een fluweelzacht oppervlak met anti-vingerafdruk effect.

Ook in dragertype biedt Pfleiderer met PrimeBoard de keuze tussen twee materialen. Zo is er PrimeBoard P2, gemelamineerd spaanplaat, en PrimeBoard MDF Plus, gemelamineerd MDF. Door de toevoeging van een PUR-functionele laag aan alle PrimeBoard varianten, ontstaan er tijdens het zagen, frezen, boren en kanten geen spaanders of breuk in het materiaal. Bovendien heeft PrimeBoard een kleurkoppeling met Duropal HPL en DecoBoard, waardoor het materiaal veelzijdig toepasbaar en eenvoudig te combineren is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van PrimeBoard? Op korte termijn zijn de materialen ook via onze website en verkoopvestigingen op voorraad leverbaar. Dus houd onze website en social media kanalen goed in de gaten. Neem voor specifieke vragen gerust contact op met een van onze vestigingen. We helpen je graag!

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?