Sluiten

Oppervlakken met diepgang met Pfleiderer DeepFlow

Ervaar de natuurlijke uitstraling, goede kwaliteit maar bovenal het gevoel van écht hout in de vorm van een decoratieve plaatmateriaal: DeepFlow van Pfleiderer. De verschillende texturen geven een tactiele dimensie aan het oppervlak. Oftewel een hoogwaardige decoratief plaatmateriaal met de expressiviteit van echt hout.

De collectie bestaat uit 17 gemelamineerd spaanplaat decoren, te verkrijgen in 3 structuren. 11 decoren zijn bij ons uit voorraad te bestellen, met een dikte van 18,4 mm. Bijpassend kantenband is beschikbaar in rollen van 50 meter.

Bestel DeepFlow direct online


Ontdek de voordelen 

  • Toepasbaar voor al jouw interieur maatwerk
  • Onderhoudsvriendelijk 
  • Krasbestendig  
  • Antimicrobieel 
  • Emissiearm

 

De structuren

MR Maestro

Een diepe, dynamische eiken structuur met levendige nerven. Een expressieve houtstructuur die de authenticiteit van echt hout mooi nabootst. MR Maestro heeft het effect van mat, gelakt hout. Bekijk Maestro voorraad decoren.

AL Allegro

Een rechtlijnige structuur die het effect geeft van geborsteld hout. De afwisselende details van de groeven, het verschil in breedte en de nabootsing van houten contouren geven een realistische houtstructuur weer. Het matte oppervlak van de nerven benadrukt de natuurlijke aard van het houtdecor. Vooral gestreepte eik, es, iep of teak profiteren van dit geraffineerde oppervlak. Bekijk Allegro voorraad decoren.

RI Rialto

Een matte, naaldhoutstructuur met een fijn en evenwichtig effect. De variatie in breedte en diepte van de gestreepte nerf, zorgt voor een licht- en schaduweffect. Het geeft een zachte, ontspannen en harmonieuze uitstraling aan het decor. Of het nou op een knoestige of gedetailleerde houtsoort is of een donkere uni kleur.


Certificaten 

Blauwe Engel 

De Blauwe Engel is het officiële Duitse milieukenmerk. Er worden onafhankelijk veeleisende normen gesteld voor milieuvriendelijke producten en diensten. De Blauwe Engel is dé oriëntatie voor duurzame aanschaf van producten. 

PEFC-kwaliteit beschikbaar 

PEFC is het internationaal keurmerk voor hout(producten) en papier waarmee ze duurzaam bosbeheer waarborgen. Hout en houtproducten met het PEFC-keurmerk zijn aantoonbaar afkomstig uit ecologisch, economisch en sociaal duurzame bosbouw.

Bestel DeepFlow direct online

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen