Sluiten

De rijke Pfleiderer gemelamineerde spaanplaat en HPL collectie

Talrijke combinaties van decoren, diepe structuren en hoogwaardige dragermaterialen: dat is de basis van deze Duropal HPL en Thermopal gemelamineerde spaanplaat collectie van Pfleiderer. Of je nu op zoek bent naar een realistisch houtdecor, een luxe marmerlook of eyecatching unikleur, de DST collectie heeft het allemaal.

De voordelen op een rijtje

  • DST-collectie biedt jou de mogelijkheid om veel decoren, structuren en dragermaterialen met elkaar te combineren.
  • Collectie met 1-op-1 kleurkoppeling in HPL, melamine en kantenband.
  • DST Xpress collectie met ruim 150 decoren direct uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 uur besteld, de volgende leverdag in huis!
  • Thermopal melamine wordt standaard geleverd op P2 spaanplaat dat deels vervaardigd is uit gerecycled pre-consumer en post-consumer hout
  • Cradle-to-Cradle Bronze en Blauer Engel gecertificeerd
  • Speciale Duropal HPL varianten beschikbaar voor deuren.
  • Duropal HPL XTreme Matt structuur met een supermat reflectie arm oppervlak.


Meer dan 150 decoren leveren wij vanaf nu direct uit voorraad in Thermopal gemelamineerd spaanplaat, Duropal HPL en ABS-kantenband. Perfecte kleurkoppeling gegarandeerd! Daarnaast hebben we het complete aanbod DST decoren, samengestelde materialen en kant-en-klare artikelen zoals HPL werkbladen en deuren online beschikbaar. In onderstaande video praten we je bij over alle ins & outs van de Pfleiderer DST collectie 2021 - 2024.

ONTDEK JOUW FAVORIETE DECOR IN ONZE DECOR KIEZER OF MET DE STALENKAART

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe decoren? Een compleet overzicht van de voorraadcollectie vind je in de digitale stalenkaart. Met behulp van onze Decor Kiezer zie je direct hoe een decor uit de Thermopal melamine of Duropal HPL collectie overkomt in een ruimte, vanuit verschillende hoeken. Jouw favoriete decoren liever met eigen ogen zien en voelen? Vraag dan een sample aan via de ‘meer info’ button in de Decor Kiezer!

MAAK KENNIS MET SANDPEARL (SD): DE VERBETERDE STANDAARD STRUCTUUR

De Sandpearl (SD) structuur is een nieuwkomer! Dit is eenzeerfijne, homogene parelstructuur met een subtiel glans-mat effect. Binnen de voorraadcollectie worden alle unikleuren en vele creatieve decoren nu standaard voorzien van de SD structuur.


CERTIFICERINGEN: VAN BLAUER ENGEL TOT CRADLE-TO-CRADLE BRONZE

Wist je dat zowel de Duropal HPL als de Thermopal melamine collectie het Blauer Engel certificaat draagt? Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen, het plaatmateriaal een lage uitstoot van vluchtige organische stoffen heeft en minder dan 80 µg/m³ formaldehyde bevat. Voor formaldehyde emissies voldoet het Thermopal gemelamineerd spaanplaat aan de strenge criteria van de Duitse E05 normering.

Ook vervaardigt Pfleiderer steeds meer materialen deels uit gerecycled hout, zoals het P2 spaanplaat waarop de melamine decoren standaard worden geleverd. De samenstelling is 30 - 40% pre-consumer hout, 40 - 50% post-consumer hout en 10 - 20% dunningshout of resthout uit de industrie dat niet geschikt is voor zagerijen. Door deze samenstelling en het recyclingproces is Thermopal gemelamineerd spaanplaat Cradle-to-Cradle Bronze gecertificeerd.JOUW ZAAGRESTEN VERWERKT TOT NIEUW SPAANPLAAT

Op initiatief van Pfleiderer stelt Greenwaste een speciale container beschikbaar voor de inzameling van recyclebaar A/B hout. Dit resthout gaat naar de fabriek van Pfleiderer in Duitsland, waar er nieuwe materialen van worden gemaakt. Bekijk hier hoe dit proces in zijn werk gaat!

Lees meer over Greenwaste

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen