Sluiten

Meedenken met Baars & Bloemhoff?

Sluit je aan bij ons Klantpanel!

We vinden het belangrijk dat onze diensten zo goed mogelijk aansluiten bij jouw verwachtingen. Om ons continu te verbeteren en jou te blijven verbazen met nieuwe ontwikkelingen en optimalisaties is feedback van onze klanten onmisbaar. Sterker nog, zonder die feedback kunnen we geen koers houden. Het gaat ons niet om de beste score, maar om echte meedenkers met ideeën waar we wat mee kunnen. En dat niet alleen, we doen er ook wat mee. Zo kunnen we jou en onze overige klanten van dienst blijven op de meest optimale manier. Help je ons mee?

Waarom deelnemen aan het Baars & Bloemhoff Klantpanel 

  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten en diensten
  • Doordat je met ons meedenkt help je niet alleen ons maar ook jezelf doordat we onze diensten nog beter kunnen optimaliseren
  • We gaan actief met de resultaten aan de slag
  • Jij weet als eerste wat de resultaten zijn en wat we daarmee gaan doen
  • Samen houden we koers en maken we het jou en onze overige klanten zo makkelijk mogelijk

Hoe werkt het en wat moet je doen?

Het is simpel. Als lid van ons klantpanel vragen we je maximaal 8x per jaar om feedback te geven. Bijvoorbeeld door het invullen van een vragenlijst of enquête, een online-poll, tijdens een pizza sessie of gewoon simpel: we bellen je even met een vraag.

Soms gaat het over onze dienstverlening of nieuwe materialen maar ook over onze online omgeving of nieuwe projecten die we willen opstarten. Twijfel je nog? Meedoen is altijd vrijblijvend en zonder enige verplichting. Ben jij erbij?

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen