Sluiten
  • Spaarplan: De Winnaars

    Spaarplan: De Winnaars

    Alle winnaars en verlotingen in één overzicht
 

And the winner is...

De grote finale van de Spaarplan Hoofdprijs heeft gisteren plaatsgevonden in ons eigen Broeinest RDAM. Door middel van de bekende loting hebben we twee finalisten geselecteerd die de laatste strijd met elkaar aan zijn gegaan door te racen op een klein circuit. Leenaerts Interieurbouw uit Rucphen nam het op tegen GK Creations uit Roosendaal. 

Na een paar oefenrondjes waren de banden warm en was het baangevoel aanwezig. Klaar voor de strijd? GO! Het ging er heet aan toe, maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Bekijk de bovenstaande video om te zien wie de winnaar is geworden! Zij hebben de geheel verzorgde reis naar de F1 Grand Prix in Barcelona gewonnen. Maar de nummer 2 ging ook niet met lege handen naar huis, zij hebben als troostprijs een materialencheque van €250,- en een Festool bouwradio mogen ontvangen.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs en heel veel plezier in Barcelona volgend jaar!

 

Spaarplan: Impressie voetbalreis Manchester

Deze week reisden de Spaarplan voetbalreis winnaars, Johan en Janine, af naar Manchester om de klassieker uit het Engels topvoetbal op een bijzondere manier bij te wonen. Hierbij een kleine impressie van hun mooie trip en de zinderende ambiance in ‘The Theatre of Dreams’. De winnaars nemen je even mee in hun ervaringen tijdens de wedstrijd Manchester United – Manchester City!

 
 

WEEK 40

In de eerste week van het Baars & Bloemhoff Spaarplan mogen we maar liefst vijf prijzen weggeven! We hebben het natuurlijk over de Festool bouwradio, met uitstekend geluid, compacte afmetingen en laag gewicht is deze radio onmisbaar voor iedere interieurprofessional.

De volgende vijf Spaarplan deelnemers mogen we blij maken met een Festool bouwradio, trommelgeroffel…

Van harte gefeliciteerd!!!

 
 

WEEK 41

De prijs van week 41 was niets minder dan een heus kart arrangement voor +/- 10 personen! We gingen op bezoek bij De Boer Interieurs uit Zuidschermer, de gelukkige winnaar van deze weekprijs. Hoe de prijsuitreiking verliep, bekijk je hier!

Nogmaals van harte gefeliciteerd! We zijn benieuwd wie de snelste tijd gaat neerzetten!

 

WEEK 42

VIJFTIG WINNAARS! Ja dat lees je goed, vijftig keer mogen wij deze week een Bamboe Powerbank weggeven tijdens het Baars & Bloemhoff Spaarplan. Met deze Powerbank is een lege batterij van je telefoon verleden tijd en ben je zo weer online.

 
 

WEEK 43

De prijs van week 43 is een prachtige voetbaltafel waarmee je eindeloos speelplezier kan hebben. Hiervoor hebben we weer een verloting plaats laten vinden met de nodige kanshebbers en natuurlijk een winnaar. De winnaar is deze week niemand minder dan:


Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs, we komen graag een keer een potje spelen! Bekijk de beelden van de overhandiging van de cheque in de bovenstaande video.

 

 

WEEK 44

Vorige week maakte je met het Baars & Bloemhoff Spaarplan kans op quadrijden en paintballen met je team! Vaar in een bootje naar het paintballbos waar je de strijd aangaat met het andere team. Daarna staan de quads voor jullie klaar. Je rijdt op het zandparcours en het behendigheidsparcours en wordt getest op snelheid en skills, super gaaf!

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! Bekijk de beelden van de verloting in bovenstaande video.

 

WEEK 45

Voor de weekprijs van week 45 mogen we maar liefst 3 winnaars bekend maken! De Festool stofzuiger is een kleine montagezuiger met een 10L reservoirvolume. Deze is zeer licht en compact, voor eenvoudig transport. De sterke afzuigcapaciteit helpt je om je werkplaats mooi schoon te houden.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! Bekijk de verloting in bovenstaande video.

 

Week 46

In week 46 maakte je met ons Spaarplan kans op een geheel verzorgde reis naar Finsa in Spanje voor twee personen, inclusief vliegreis en verblijf. Je krijgt een uniek kijkje in de Finsa fabriek en daarnaast is er nog genoeg tijd om volop te genieten van het Spaanse leven, de cultuur en natuurlijk de heerlijke Spaanse keuken. Laat de tapas en Sangria maar komen!

En de winnaar is... bekijk de verloting snel in de video!

 
 

Week 47

In week 47 maakten Spaarplan deelnemers om de wedstrijd Manchester United – Manchester City op een wel heel bijzondere wijze bij te wonen. Van alle gemakken voorzien beleef je deze geweldige klassieker uit het Engels topvoetbal live in 'the Theatre of Dreams'! En de winnaar is...


Van harte gefeliciteerd met deze mooie voetbalreis!

 
 

Week 48

In week 48 zijn er maar liefst 4 Spaarplan winnaars! In week 48 maakte je kans op een van de Festool klopboormachines. Dit multitalent van Festool combineert kracht met snelheid en precisie door de metalen aandrijving met 4 versnellingen. Ideaal voor zowel schroeven, boren als klopboren. Van hout tot aan metselwerk of metaal, dit apparaat klaart iedere klus. En de 4 winnaars zijn…


Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

Week 49

We zijn aangekomen bij de spectaculaire hoofdprijs van de Spaarplan actie! Tijdens een vierdaagse vliegreis beleef je de spectaculaire F1 Grand Prix 2018 in Barcelona en zie je hét Nederlandse F1 talent live in actie. Naast de Grand Prix geniet je van het Spaanse leven in Barcelona met een uniek samengesteld reisarrangement. 

De twee kandidaten die de spannende strijd om de hoofdprijs met elkaar zullen aangaan zijn inmiddels d.m.v. loting geselecteerd. En de finalisten zijn... Bekijk snel de video!

Donderdag zal de finale plaatsvinden, we zijn erg benieuwd wie het ticket naar Barcelona in de wacht zal slepen! De winnaar maken we natuurlijk bekend op deze pagina en via onze social media kanalen!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen