Sluiten

Baars & Bloemhoff Spaarplan 2018 Terugblik

Met 56 verschillende prijzen, duizenden lootjes van Spaarplan deelnemers, 11 collega’s die de verlotingen presenteerde en een spectaculaire finale in Broeinest ADAM, blikken we terug op 3 maanden vol mooie prijzen en in totaal 159 enthousiaste winnaars tijdens het Spaarplan 2018.

We danken iedereen die mee heeft gedaan aan het Spaarplan! En... we blijven oefenen met presenteren..! Bekijk hieronder alle Spaarplan prijzen en de bijbehorende beelden van de verlotingen, uitreiking en foto's van winnaars.

Tot volgend jaar!

MAAK WEER KANS OP SPECTACULAIRE WEEKPRIJZEN

Voor een periode van 10 weken, verlootte wij wekelijks prachtige prijzen onder onze deelnemende klanten. We gingen meteen goed van start met een fantastisch Kart arrangement in week 1 en we eindigden met een spectaculaire hoofdprijs. In de tiende week maakte je namelijk kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de F1 Grand Prix 2019 van Spanje in Barcelona!

Plaatste jij tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maakte je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maakte je opnieuw weer kans!

Spelregels Spaarplan

Bij elke €100 omzet krijg je één gratis spaarpunt.

  • Alleen klanten die zich via de ‘Mijn Account’ omgeving op onze website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus.
  • Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode van 1 oktober tot 31 december.
  • Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van gefactureerde orders.
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze Spaarplan website.

SPELREGELS WEEKPRIJZEN 

  • Alleen klanten die deelnemen aan het Spaarplan in de periode van 1 oktober t/m 9 december 2018 maken kans op de extra weekprijzen.
  • Je maakt automatisch kans op de weekprijs bij een order van €500 of meer geplaatst in één van bovenstaande actieweken.
  • Je orderdatum bepaalt voor welke weekprijs je meespeelt. De week loopt van maandagochtend 00:01 uur tot zondagavond 23:59
  • Op onze website maken we elke maandag de weekprijs voor die week bekend. Houd onze website dus goed in de gaten!
  • Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze Spaarplan website.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen