Sluiten

WINNEN! Ervaar Engels topvoetbal in Manchester

Inmiddels zijn we al een aantal weken op weg met het Baars & Bloemhoff Spaarplan en hebben we een hoop mooie prijzen mogen verloten aan gelukkige winnaars. Ondertussen bouwt de spanning naar de hoofdprijs – de F1 reis naar Barcelona - zich langzaam op. Maar de prijs van deze week is ook niet mis! Spaarplan deelnemers maken namelijk kans om de wedstrijd Manchester United – Manchester City op een wel heel bijzondere wijze bij te wonen. Van alle gemakken voorzien beleef je deze geweldige klassieker live in ‘the Theatre of Dreams’! 

LIVE BIJ MANCHESTER UNITED – MANCHESTER CITY

De compleet verzorgde reis voor 2 personen brengt je op 10 december naar Manchester. Eenmaal aangekomen bij het stadion start de voetbalervaring direct en wordt je ontvangen met een wedstrijdboekje, drankje en een heerlijk diner. Vervolgens mag je plaatsnemen aan de lange zijde North Stand, waar twee luxe zitplaatsen zijn gereserveerd. Vanaf hier heb je perfect zicht op het veld en geniet je van de zinderende ambiance te midden van de ruim 70.000 fanatieke supporters.

Om de ervaring compleet te maken, verblijf je na de wedstrijd nog even in de stad en overnacht je in een hotel. De volgende dag vlieg je uitgerust en met een ervaring rijker terug naar huis. Zo zag je Engels topvoetbal nog nooit!


Zo maak je kans op deze voetbalreis!

10 weken lang, elke week, verloten we prachtige prijzen onder alle deelnemende klanten en we eindigen met een spectaculaire hoofdprijs.

Plaats jij tussen 2 oktober en 10 december 2017 een order in één van de actieweken met een waarde van meer dan €500,-, dan maak je automatisch kans op de weekprijs van die week! Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van onze vestigingen. Supermakkelijk en elke week maak je opnieuw weer kans!

Elke dinsdagmiddag worden om 12:00 de winnaars bekend gemaakt via deze website en onze Facebook pagina.

Doe mee!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen