Sluiten

Geslaagde HoutPro+ en kick-off TensorGrip

Vele interieurprofessionals reisden vorige week af naar de Brabanthallen voor de tweede editie van HoutPro+. Deze nationale vakbeurs was wederom the place to be voor professionele gebruikers van o.a. plaatmaterialen, houtbewerkingsmachines, toelevering, automatisering en gereedschappen. Ook Baars & Bloemhoff was vertegenwoordigd op het drukbezochte event.
EXPOSITIE MET RUIMTE VOOR VERNIEUWING

De speelse expositie vormde het decor voor een breed scala aan materialen uit ons assortiment. Zo presenteerden we de Duropal HPL-collectie van Pfleiderer met vele frisse uni-, hout- en fantasiedecoren, de luxe Italiaanse fineren van Alpi, de leerachtige ‘Nude’ structuur uit de Finsa Gama Duo collectie, het fluweelzachte Polaris van Abet Laminati, de cementgebonden vezelplaat van Viroc en onze eigen VariAkoestiek collectie. Maar dat niet alleen. Een event als HoutPro+ is de ideale gelegenheid voor vernieuwing, dus toonden we de TensorGrip productlijn voor het eerst aan het publiek.


 

LIVE DEMO TENSORGRIP

De krachtige TensorGrip lijmen maakten een vliegende start tijdens de vakbeurs. Aan de hand van live demo’s kwamen bezoekers in aanraking met de meest recente toevoeging aan ons assortiment. Deze productdemonstraties brachten de specifieke eigenschappen van ieder product mooi aan het licht. Dit viel ook in de smaak bij het HoutPro+ publiek, dat enthousiast reageerde op de onderscheidende mogelijkheden van de lijmen. Zo bieden de lijmen voor ieder materiaal een passende oplossing.HoutPro+ en de TensorGrip demo’s gemist? Niet getreurd. Voor een demo van onze lijmen komen we ook graag bij jou in de werkplaats langs, zodat je uitgebreid kennis kunt maken met deze producten en de mogelijkheden van het TensorGrip assortiment kunt ontdekken.Starterspakket

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Tensorgrip? Dan hebben wij nu een geweldig aanbod voor je, je ontvangt namelijk bij aanschaf van je eerste drukvat (22L) Tensorgrip een GRATIS starterspakket ter waarde van € 250,-. Hierin zitten een slang, pistool, aandrukroller en een leuke attentie, je bent dus gelijk klaar voor je volgende klus.”

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen