Sluiten
 

Broeinest RDAM is open!

Na weken, nee máánden – slopen, saneren, bouwen, lassen, installeren, verven en verhuizen – was het vorige week dan eindelijk zover; de officiële opening van Broeinest RDAM! Enkele dagen voorafgaand aan de opening leek het nog alsof er bergen verzet moesten worden. Dankzij veel helpende handjes van collega’s, stagiaires, partners, vakmannen en onze buren van de wijkcoöperatie kwam onze immense stalenwand tot leven met plek voor ruim 1680 A4 samples. Na het installeren van de lampen op de juiste plek verdween langzaam het stof en verscheen ons nieuwe Broeinest.

Afgelopen donderdag, 16 februari, was de deadline. Want met ruim 550 aanmeldingen op de teller was er geen weg meer terug. En maar goed ook. Bedankt aan iedereen die ervoor heeft gezorgd dat wederom zo’n prachtige materialenbibliotheek in Nederland kunnen openen. Bedankt aan alle partners die samen met ons een nieuwe stap in ons avontuur hebben gezet. Bedankt aan alle partijen die van onze opening een waar feest hebben gemaakt; Sober Industries voor de aankleding en FOND voor de héérlijke hapjes die op een bijzonder wijze werden geserveerd.



En enorm bedankt aan jullie die in grote getale, ruim 520 mensen, op onze opening aanwezig waren. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties, lieve woorden en smachtende blikken naar alle materialen. Bedankt dat jullie vanuit Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Groningen, Weert, Maastricht, Utrecht en Amsterdam naar ons toe zijn gereisd om dit feest met ons mee te maken. En natuurlijk bedankt voor de leuke gesprekken en nieuwsgierige vragen.



Wij hebben ontzettend genoten en hopelijk jullie ook. Nu gaan we, zoals het hoort, de allerlaatste puntjes op de ‘i’ zetten. We hopen jullie allemaal snel te zien in Rotterdam en leiden jullie dan graag rond door ons nieuwe Broeinest. We zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:30 geopend! Tot snel.



Meer Broeinest? Geen probleem. Bekijk de agenda voor inspirerende lezingen, ontbijtsessies en Materia Cafés.





Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen