Sluiten

Update aanpak van de situatie rondom onze leveringen

Ondanks het feit dat wij de afgelopen weken alles op alles hebben gezet verloopt tot mijn grote spijt de levering van een deel van de bestellingen bij Baars & Bloemhoff nog steeds niet zoals je van ons mag verwachten en gewend bent. Ondanks alle maatregelen die we hebben genomen, is de situatie nog niet volledig opgelost. Hiervoor bied ik je mijn welgemeende excuses aan.

Zoals in onze eerdere communicatie aangegeven, hebben we onze logistieke processen aangepast op de harde groei van Baars & Bloemhoff in de afgelopen jaren. Dit deden we juist om een hoog serviceniveau te kunnen blijven bieden. Ondanks een gedegen voorbereiding, ondervinden we nog steeds opstartproblemen van het nieuwe warehousemanagementsysteem dat we hiervoor sinds november 2018 gebruiken. Dit in combinatie met het aantal bestellingen dat in het laatste kwartaal van 2018 extreem is gestegen, maakt helaas dat je mogelijk te maken hebt gekregen met een incorrecte levering.

Maatregelen

Om de betrouwbaarheid van onze leveringen weer op het hoge niveau te krijgen dat je van ons mag verwachten, hebben we nieuwe maatregelen genomen. In aanvulling op de verbeteracties waarover we je eerder hebben bericht, hebben we een extra ploeg overdag ingesteld. Hierdoor hebben we meer tijd per bestelling en zijn we beter in staat om eventuele problemen op te lossen.

Ook stellen we met ingang van komende week extra dagelijkse tellingen van de complete voorraad in, zodat de betrouwbaarheid van de voorraadinformatie verbetert. Naast de extra controles die we al hadden ingevoerd en de extra mensen die we hebben ingezet, hopen we de leveringsproblemen hiermee tot een minimum te beperken.

Uiterste besteltijd

We blijven ons met man en macht inzetten om de oorzaken op te lossen en de leverbetrouwbaarheid zo snel mogelijk te herstellen. Voorlopig blijft de uiterste besteltijd voor levering op de volgende dag 14:00 uur in plaats van 17:00 uur. We streven er uiteraard naar om dit zo snel mogelijk weer op 17:00 uur te zetten.

Ik wil je bedanken voor je geduld en het vertrouwen in Baars & Bloemhoff. De komende tijd zal ik je blijven informeren over de situatie.

Heb je vragen of behoefte aan een nadere toelichting, aarzel dan niet om met mij persoonlijk of met je vestiging contact op te nemen. Dat kan op mijn telefoonnummer 06-203 114 44 of via je vestiging.


Met vriendelijke groet,

John Faas
Business Unit Manager
Baars & Bloemhoff

Neem contact op

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen