Sluiten

New year, New materials: FENIX NTM

New year, new materials: FENIX NTM HPL is nieuw in onze collectie. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor dit Nano technologische, ultramatte materiaal. Het hightech materiaal heeft niet alleen een esthetische kwaliteit, maar is innovatief door haar zachte textuur en unieke eigenschappen.Hightech materiaal met aangename soft touch

FENIX NTM kent een bijzonder productieproces, waarbij de nieuwste generatie nanodeeltjes en acrylhars worden uitgehard doormiddel van elektronenstralen. Ook is het materiaal voorzien van een meerlaagse coating. Typerend voor FENIX zijn de ultramatte finish en een aangename soft touch. Ondanks het extreem matte oppervlak, is het materiaal zowel verticaal als horizontaal toe te passen.Door de toegepaste nanotechnologie zijn vingerafdrukken verleden tijd en zijn krassen eenvoudig weg te werken met een spons of de speciale FENIX Cleaning Kit. Het oppervlak is dus zelf herstellend, waterafstotend, hittebestendig én heeft antibacteriële eigenschappen. FENIX NTM is in diverse diktes en uitvoeringen leverbaar, zoals in HPL en Solid massief.

Wil je meer weten over FENIX NTM, de collectie en de mogelijkheden van deze materialen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Wij helpen je graag!

Bestel FENIX NTM HPL direct online

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen